Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Chitatel

«123456789»

Книжка на 16, но караш с придружител
2014-03-14 14:08:17
Коментар: Разреши ли се да се кара с придружител, децата ще започнат да се изкушават да карат и без. Просто приемете, че зад волана вече ще седят и 16 годишни деца. Как ще се определя придружителя? Ще има ли винаги на разположение подходящ придружител. Ние нямаме манталитета да спазваме строго правилата и винаги гледаме ад ги заобикаляме. А и за какво е всичко това? Освен за автоинструкторите да се появи за една-две години по-голям наплив за друго няма смисъл. Категория B1, която се издава на 17 е също ненужна в нашите условия. След всяка по-тежка катастрофа управляващите обещават, че вземат по-сериозни мерки за намаляване броя на катастрофите. На практика обаче правят точно обратното.
19 февруари в историята
2014-02-19 07:57:19
Коментар: 1873 г. - изпълнена е смъртната присъда на Васил Левски, чрез обесване в центъра на София, на мястото на днешния му паметник
Плащаш такса, ако искаш по-нисък пътен данък
2014-02-13 16:00:56
Коментар: Така е! А нека се направи едно проучване за произвежданите автомобили, които са с тези сертфикати особено 5 и 6, колко от тях са с двигатели под 100к.с. Говоря за съвсем масови модели от компактния клас - Голф, Астра и т.н. Почти няма такива автомобили, които да отговарят на условията за отстъпка. А за всеки специалист е ясно, че кола с евро 5 или 6 дори и 150к.с., харче по-малко и изхврля много по-малко емисии от 15 годишен автомобил с наполовина по-малко мощност. Но принципа при събирането на данъци в БГ е от когото може, а не от когото трябва.
Читател: Заради светофарът на кръстовище "Хр.Смирненски" и бул."Сливница" се образуват огромни задръствания
2013-11-06 10:22:16
Коментар: Около въпросното кръстовище има още едно недомислие: по бул. Хр. Смирненски, посока бул. Сливница, дясната лента отвежда директно към десния завой (не може да се продължи направо и който не знае тази особеност се оказва неприятно изненадан преди кръстовището). В лявата лента се трупат колите и за направо и наляво. На всеки шофьор е известно, че пропускателната способност за ляв завой (при равни други условия) е по-малка от другите посоки. Не е нужно да си специалист, а поне малко да си карал кола. Не е логично колите които продължават направо да е необходимо да се престрояват. А по повод т.нар. "пробив" на бул. Левски - не знам какво му е пробивното, като в посока ул. Струга продължаването направо е забранено. Може би и затова читателят не забелязва много насрещно движещи се автомобили. Там лесно може да се реши този проблем само с реорганизация на светофарната уредба. По този начин значително ще се облекчи и трафика по ул. Отец Паиси.
Излязъл на магистрала "Хемус" чакал е виновен за тежката катастрофа
2013-10-23 18:57:34
Коментар: Съболезнования на близките. Такива катастрофи ще продължават да стават, защото нашите магистрали (с много малки изключения) не отговарят на стандартите за магистрала. Какво прави животно на магистралата? Явно няма мрежи. А колкото до Шкода Фабия, че е товарен автомобил - вероятно по документи е така. Масова практика е леки автомобили да се регистрират като товарни. Маха се задната седалка, слага се мрежа на багажното отделение и става т.нар. тип N1 - за товарен превоз. След като мине регистрацията, задната седалка се монтира и си става пълноценен лек автомобил. Целта е спестяавне на ДДС. Но това са подробности на фона на трагедията.

«123456789»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook