Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ricko

«5678910111213»

Забраниха алкохола на открито в курортите край Варна
2015-08-18 12:11:08
Коментар: petar k,решавам да пия вечерта една бира на пейка в Морската и понеже има забрана....отивам до Аладжата на полянка да си пийна-така ли си ги представяш нещата ти? Из цяла Европа тия забрани претърпяха неуспех,защото не можеш да нарушаваш свободното право на всички за сметка на една определена група хора.Затова и в нормалните държави....си има телефони,на които сигнализираш и полицията идва да прибере пияниците,които трошат или дигат гюролтия вечер.Само че там хората са отговорни,имат съзнание и сигнализират.И там полицията не се чуди къде да се скатава нощно време,а си върши работата.
Забраниха алкохола на открито в курортите край Варна
2015-08-17 20:20:32
Коментар: Абе клоуни...отде накъде ще ме ограничавате къде да пия.Това че съм пил не значи автоматично,че ще направя нещо лошо!Хората имат различно пиянство-не всички стават агресивни след алкохол.Вземете тогава да забраните и пушенето на открито.Да не говорим,че в Морската масово се пуши трева,но за това пет пари не давате,нали.А ,че из всички закрити заведения целогодишно се пуши да не говорим.Колко глоби наложихте досега...питайте го журналистите тоя Тодор Иванов да видим какво ще измънка по въпроса!
Днес откриват най-голямата детска площадка във Варна
2015-08-17 13:56:03
Коментар: И да вземат да сложат един пазач нощен на площадката,че вероятно до няколко дена...пияни пубери ще осерат и изпочупят всичко
Близнашки обвини Росен Плевнелиев за референдума
2015-08-03 13:13:11
Коментар: На тоя продажник Близнашки няма ли кой да му набие един шут в наглия задник и да го прати обратно в дупката,откъдето е изпълзял.
Президентът дава орден "Стара планина" на американския посланик
2015-07-22 18:10:49
Коментар: Орден Стара Планина се дава за изключителни заслуги към България,а не се раздава на всеки следващ американски посланик в страната ни.Това трябва да си го чете всеки ден тоя псевдопрезидент,който повече прилича на келнер в заведение.

«5678910111213»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook