Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ricko

«34567891011»

Волен Сидеров остава без имунитет, депутатите разрешиха да бъде арестуван
2015-11-04 16:02:48
Коментар: boboyan Много искам да видя как сега полицаите,чиито протести са незаконни..ще бъдат разпръснати или арестувани.И как прокуратурата сама ще се самосезира в тоя случай светкавично,както го направи срещу Сидеров. Или викаш законите не важат за всички и се прилагат избирателно,както им изнася на мутрите от Герб:)
Волен Сидеров остава без имунитет, депутатите разрешиха да бъде арестуван
2015-11-04 08:33:09
Коментар: Сидеров е виновен за всичко в тая държава-като го вкараме в затвора и ще настане всеобщо благоденствие. Полицаите ще спрат да протестират,Герб няма да вземат нов заем,няма да дигнат и цената на винетката..:) А това че полиция,прокуратура и народно събрание..нарушават законите няма никакво значение.Бързо да се арестува Сидеров,че е влязъл в един университет и незаконно го е "окупирал".Иначе може да вземе да се укрие като братя Галеви и после иди го търси:)
Временната комисия за имунитета на Сидеров се събира отново днес
2015-11-03 12:45:16
Коментар: Не,срам сте вие,дето гласувате за мутрата Борисов и партията, наречена Герб.Като някакво стадо овце,което няма собствено мнение.По същия начин гласувахте навремето за Ндсв и царя, и те ви "оправиха" за 800 дена.Сега ви оправя пожарникаря и още дълго ще ви оправя,защото сте заблудени отвсякъде.
Орбан защити унгарската полиция за отношението към бежанците
2015-09-12 12:07:00
Коментар: 80 процента от тия "мигранти" не са изобщо сирийци и се намират в Европа незаконно!И на всичко отгоре някой е длъжен да ги храни и обгрижва.По каква причина точно?Защо всичките напират към Германия,а не искат да останат в Турция или друга държава с подобна религия.Какво общо имат с Европа изобщо?!Европейския съюз ще се окажат големи глупаци и дори не разбират каква бомба с закъснител си зареждат в бъдеще време.
Клошари прибират близо 70% от боклука в кофите
2015-09-09 10:13:14
Коментар: Ами направете контейнерите такива,че да не може да се рови в тях-елементарно е.И сложете един телефон,на който гражданите да сигнализират ако видят,че някой клошар се опитва да отвори контейнера или да го счупи. А пък това,че трябвало да мислим за тия хора...Извинете,но тук пишещите...и от глад да умираме...няма да тръгнем да ровим по кофите.Отделен въпрос,че след това ровене,че половината боклук е разпилян извън кофите и се сее зараза и мръсотия!

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook