Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ricko

«456789101112»

Проф. Илона Томова: Има области с 40% деца роми, държавата им е длъжник
2015-08-24 14:57:18
Коментар: Томова,ти чувала ли си,че в Русия също има цигани?!А чувала ли си руснаците да имат проблеми с тия цигани?Не,не си чувала,защото в Русия всяко малцинство се съобразява с законите там.Ние изобщо не сме длъжни да интегрираме малцинства,които отказват да спазват законите-елементарно е.Като не ги спазват...отиват в затвора или в друга държава,където могат да се скатават.България е точно една такава държава и затова си ги имаме в изобилие.Заради такива "специалистки" като теб и Хелзинския комитет,който в нормална страна щеше отдавна да е забранен!
Над 130 роми поискаха общински покрив след събарянето в „Максуда“
2015-08-24 14:50:10
Коментар: Тия роми нямат адресна регистрация във Варна и общината не е длъжна изобщо да им осигурява къде да живеят.Ей заради такива неща...циганите в Бг си правят,каквото искат.Защото знаят,че могат да си правят каквото им хрумне и накрая друг плаща за всичко. Има една камара цигани без адресни регистрации или регистрирани някъде,където не живеят.Ако се спазваха законите...сега тия със съборените къщи...трябваше да си намерят квартира.И тъй като никой нормален българин нямаше да им даде..щяха да се приберат обратно на село.И града щеше лека полека да почне да се изчиства от цигани и незаконните им постройки.От общината пак не решавате проблема,а хвърляте прах в очите на хората!
Разгневени роми от "Максуда" запалиха къща
2015-08-20 11:30:47
Коментар: Полицията да им вземе брадвите и пръчките и да ги подкарва към районното!
Забраниха алкохола на открито в курортите край Варна
2015-08-19 02:57:44
Коментар: Тая вечер гледам бтв-там варненския зам кмет смотолеви,че глобите щели да бъдат за буйстващи и нарушаващи реда индивиди,А не както е написано тук за всички.В каква жалка държава живеем-управляващи лъжат и мажат и няма последствия за тях!?
Забраниха алкохола на открито в курортите край Варна
2015-08-18 12:41:18
Коментар: Аз ти казах как става...виждаш,че пияни граждани трошат или дигат шум-дигаш си телефона и се обаждаш.За целта обаче трябва да има специален номер и дежурен екип,който да се отзове и да има съответните правомощия.И точно това би следвало да направи общината.В Стара Загора например...има специален телефон,на който да се обадиш ако някой си разхожда кучето в парка без каишка!И другия момент е,че специално вечер...какви деца след 22?Нормалните родители по това време са сложили децата си да спят,а не ги мъкнат в 00 през Морската градина..

«456789101112»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook