Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ricko

«91011121314151617»

Моторист блъсна пешеходка и уби кучето й на бул. "Трети март"
2013-10-23 16:19:32
Коментар: Почти всяка вечер разни индивиди си форсират моторите по цар Борис около Севастопол и е въпрос на време и там да стане някой сакатлък.В него район трябва да има задължително полицейска кола и за редовните пияни -прибиращи се и вдигащи шум по късните часове.Вместо това патрулките се чудят къде да обикалят и да отчитат дейност...
Катастрофиралата патрулка във Варна е минала на червено, но с включена сирена
2013-10-18 15:28:02
Коментар: Много пъти съм виждал полицейски коли да карат в еднопосочни улици , в неразрешената посока.Много ми е интересно като блъснат някоя кола....пак ли някой друг ще им е виновен?!
30 души на протест, искат да шофират и паркират в Морската градина
2013-09-30 13:00:32
Коментар: Много е гот ,когато всички варненци трябва да се съобразяваме с личните интереси на шепа хора.Тъкмо са се събрали...да вземат да ги разследват как са строили навремето в Морската и кой главен архитект е взимал пари под масата,за да им издава разрешителните. А най-добре ще е държавата да им отчужди имотите и тогава нещата ще си дойдат на мястото.
Портних: Не може да се хвърлят кренвирши на котките от прозорците
2013-09-30 12:54:19
Коментар: Сега ще ви дам конкретен пример.В блок намиращ се срещу къща...една баба непрекъснато хвърля храна за котките от балкона си.Част от тая храна отива точно под фасадата на къщата..друга част пада на самата улица и няколко котки бяха вече блъснати от коли.Миризмата,която се носи няма да я коментирам.Има и една друга къща с котки,която сигурно повечето варненци в града знаят...близо до адвокатската градинка.И откъде също "ухае" на котки.Искам да ви питам...откога уличните котки се нуждаят някой да ги храни,след като години наред са намирали препитание по кофите с боклук.И те,както и уличните кучета години наред оцеляваха и без някой да ги храни.Разбира се,където няма проблем...ние хората сами ще го създадем с глупостите си.Като искате да храните котките...вземете си коте и си го хранете в къщи.
Съдът отмени забраната за автомобили в Морската градина
2013-07-12 18:58:31
Коментар: Проблемите с паркирането са натрупани с години.Най-лесния начин е всички имоти в Морската да бъдат принудително отчуждени от държавата и да се види кой е издавал разрешителните през годините,за да се строи там.И тия архитекти да бъдат съдени и вкарани в затвора,а не смъмрени или глобени.Ето за такива неща трябва да протестира-архитекти да носят отговорност до 20 години назад.Вместо това от Герб услужливо узакониха всичко незаконно и заметоха следите за всички престъпления.

«91011121314151617»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook