Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Victorious

«23456»

Лютви Местан: Станахме свидетели на анти-ДПС агресията
2013-01-19 18:11:49
Коментар: Има явно два варианта: Или да е елементарна инсценировка,което значи че изказването му е трагикомично! Или наистина да е имало реален опит за покушение,НО от ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН!Така че за какви глупости говори?Какво гарантиране на етно-права,когато българин от турски произход иска да застреля българин от турски произход??? Хайде малко по-уважително към хората,нали не ги смятате съвсем за бавноразвиващи се или...ги смятате?
Мъж с пистолет опита да стреля по Ахмед Доган (видео)
2013-01-19 18:03:33
Коментар: Цитат: "На !вас! само турците и Ахмед Доган ви е виновен. А Бойко Борисов,който прави народа на животни хич не ви интересува нямате смелост за нишо !!!Вие българи!!!,които се наричате,а всъщност от къде произхождате си нямате и понятие,но това е друг въпрос....Всеки,който е роден на територията на Р.България е български гражданин и никой няма право да всява етническа и религиозна омраза няма значение какъв е.... Така,че се спрете да обвинявате турския народ на вас не са ви виновни те,че !!!сте!!! гладни и мързеливи,а много други хора.....Но и !!!вие!!! самите сте си виновни понеже някой !!!ви!!! казва нещо и се водите по чуждия акъл.....Аз съм туркиня с българско гражданство в България съм родена и такива като вас,които много говорят са ми адски смешни....Никога не съм държала на определена партия, а на тази която си върши работата,но и ГЕРБ нищо не направиха вашата гордост! ХАХААХА" В отговор мога само да кажа на ellsy,че говорейки по този начин сама се опровергава,като говори за за българите използвайки "Вас,Вие,Ви",което от всякъде е разграничаване на етнически принцип.Нещо,което в изказването си дълбоко ненавижда по нейни думи.Дразнещото е,че в удобен момент голяма част от българските турци са българи ,но в друг са турци.Като не искаш да те делят,не се дели сам!Чие е правителството,да не би да е само на етническите българи?На всички е,независимо че не са го избрали всички на изборите.Това е положението.Не ми се започва,но като сме мързеливи и какви ли още не,като си говорите как вашите са по-добри от нашите,ами защо не си стегнете багажа и да видим как ще ви посрещнат в Турция?Ако си кадърен ще намериш място под слънцето,може и да емигрираш ако искаш,ако имаш по-добра възможност,но ако си некадърник,който всеки път се върти като фурнаджийска лопата по отношението на принадлежността си,то нито в България,нито в Турция ще се реализира!Но определено "Ние" и "Вие" не може да има.Или сме всички в кюпа завинаги или стягаш куфарите и там където смяташ че ще успееш!
120 роми празнуват Банго Васил в ресторанта и с парите на община Варна
2013-01-13 20:27:18
Коментар: Среден пръст за държавата,за общината,данъчни и всички дерибействащи с българина институции!!! Бачкам си в чужбина,имам си документи,здравна застраховка и не ми дреме.А като се присъединят и още много други,ще видим кой ще им плаща сметките на тези социални пиявици!!!

«23456»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook