Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Victorious

«123456»

Българският орех изчезва
2014-02-12 11:57:12
Коментар: Не знам за какви цени се говори, но във Франция цените на ядките е точно два пъти по-висока от тези в България на българските продукти. А в интернет има обява на едро, за български ядки от различен вид, които са в драстично по-евтини, нещо което не мога да сравня с Франция, понеже не ми работата да знам цени на едро. Чисто по аматьорски съм търсил обяви в интернет от България, не професионално , сравнявал съм цените. На дребно в България по магазините и по пазарите спрямо на дребно във Франция по магазините и по техните маршета има два пъти или повече разлика.
Проф. Константинов: Помощи да се дават само до второ дете, 900 000 са неграмотните у нас
2014-01-05 02:52:01
Коментар: Елементарно,българите са отговорни и ако имат трето дете,то е защото са преценили че могат да го отгледат. Прав е човека преди мен,когато се ограничат финансирането на циганите с какви ли не помощи,то няма да са 35 и 50 лв за първо и второ дете,а по повече. Тогава отново българина ако прецени че може да има трето дете, ще има,но от чисто личностни съображения, а не както циганите - от финансови. Да не говорим,че има толкова лесен вариант за избавяне от тази прословута неграмотност. Детските са по точно 5 лева на месец,след навършване на 7 години на детето. Тръгвайки на училище,в края на годината ще има краен изпит,тип матура по основни предмети,като в последствие ще има стипендии.Няма нужда да е много труден,но трябва да го има изпита,да няма проформа ходене на училище от тези мургавите. Така,ако искат да си вземат детските,ще трябва да помагат на децата си за уроците,а не да ходят да крадат и просят.Но всъщност няма никакво значение,ако си стоят неграмотни,парите няма да се пилеят. Това са в 90% племе нежелаещо да спазва никакви закони,да си плаща за каквото и да е,а камо ли да се интегрира.Такива са не само в България,такива са в целия свят.
Българите - на опашката в ЕС по владеене на чужди езици
2013-09-28 13:55:23
Коментар: Феноменална глупост!Не знам кого са интервюирали, дали не са били в селата или сред по-мургави българи, но конкретно за българите това проучване според мен е доста далеч от истината.А за французите от личен опит мога да споделя, понеже съм във Франция последните две години, трудно може да се намери някой,който говори друг език, освен френски.А ако случайно се намери,то дали е испански или английски, нивото е под средното като граматика, като речник и като произношение. Така че,просто това според мен това е поредната "новина", която някой си я е изсмукал от пръстите.
Топим се до 5 млн. през 2060г., 60% от населението ще е над 65 години
2013-09-15 10:40:30
Коментар: Я една къса прогноза колко ли ще са по-тъмните ни съграждани през 2060г....хахахахаха Нали сме наясно,че говорим за хора в трудоспособна възраст,които нямат никакво намерение да работят,а само да дърпат от държавата.Ако сега един работещ осигурява четирима,които по една или друга причина са на разноски на държавата,то не след 45 години,а само след 10-15,поради спираловидната емиграция на кадърни и работещи хора,един работещ ще трябва да осигурява поне 8(осем) души. Е как ще стане точно това ми е въпроса. Но няма проблеми,те политиците си знаят работата,скандали за пред хората,а задкулисно си стискат ръцете и делят баницата.Честито и Наздраве!
Пресконференция на Веселин Марешки
2013-07-01 13:49:07
Коментар: Няма такъв самодоволен и нагъл като Марешки! Всяка изява,всеки дебат,всеки предизборен ход,особено този с плакатите,показваше неговото чувство за уникалност,огромното му самодоволство и определено че се чувства над закона!Как ще убедиш варненци че милееш за града,при условие че нашариш целия град с плакатите си,а те се късат и цапат пътищата и градинките?Как ще убедиш че си положителен герой,когато само плюеш и се самоизтъкваш,като говориш много без да казваш нищо,но негативизма ти ни залива отвсякъде?А за тази къща на плажа и прословутия му фитнес за 100 лева на ден...нали трябва да се оправдае,че и други можели да го ползват ако искат,това са най-наглите прояви на този субект!Като се смяташ за по-равен от другите равни пред закона сега,когато нямаш чак такава власт,представям си какво би станало,ако те изберат за кмет?!?Да не говорим за загрозяването на Пощата със собствения си лик!!!Може да си купил сграда,но такива неща би трябвало да се случват с позволението на общината,иначе по тази логика и гъза си може да цопне там,нали си е негова сградата... Противен тип,доказващ с всяко свое действие,че е наглец,незачитащ нищо,просто парите оправят всяка негова наглост-законна.Е това ако ти е кмет...нямам идея какви ще ги свърши!

«123456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook