Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Victorious

«123456»

Предлагат да има само една смяна в училище
2013-05-15 14:19:56
Коментар: Елементарно е,започва се в 8:30,класовете са с по-малко ученици,даже 26 са много,като по този начин се повишава на обучение,а не да се преподава проформа или учениците да се крият в тълпата.А за тези,които искат да си поспят повече при втора смяна,а като са първа пък да излизат повече с приятели следобед,когато са първа,кога точно ще учат?
Ларгото във Варна лъсва ново още това лято
2013-05-04 14:07:04
Коментар: Не че е лоша новината,обаче май пак има писане на възхвали от един двама души от няколко различни профила.Не мога да разбера,наистина ли мислят тези хора като вместо три,напишат десет възхвали,защото други написали две критики,ще наклони драстично везните в полза или вреда на някой,сред стотиците хиляди жители на Варна???Дали тези жители нямат поне малко мозък да преценят дали е удачно,дали е красиво,дали е удобно това,което се прави?До такава степен вече се увлякоха всички с това наводняване на статии с коментари от този сорт,когато двама-трима пишат от няколко профила,че е обидно за хората,които си четат новините,сякаш имат нужда да им се каже:"Това е добре за вас,Това не е добре." Имам мозък и нямам нужда от такава селска агитация и пиша това,защото ме дразни за какви глупаци явно ни вземат.
Неплащането на здравни осигуровки станало мода, притеснени в МЗ
2013-04-18 16:18:34
Коментар: Плащаш,не плащаш...накрая пак плащаш,само прегледа е евтин.Стане ли сериозна работата,не се знае на какъв ще попаднеш,но вероятността да си "доплатиш" е голяма.Не,мерси!
Преасфалтират панорамната алея в Морската градина
2013-03-28 16:21:10
Коментар: Бозко,всички тук пишат доста емоционално и на моменти объркано,на хората им е криво,че написаното и ставащото не са едно и също нещо,че винаги има скрити от обикновения човек клаузи по договори,които като излязат наяве,когато дадения проект е завършен остават същия този обикновен човек с чувството,че е излъган за цялостния проект,какъвто и да е.Нещата са прости:Възстановяване на Галерията,но в замяна на много апетитни придобивки на територията на същата сграда,не по-малко скандална е съдбата на стадион "Варна"(Юрий Гагарин),има още подобни примери,сега как е представено в пресата облагородяването на панорамната алея,на ската и т.н. Всичко това са факти,но какво се получава в замяна,това е по-важното,какви са възможностите за бъдещи,по-мащабни планове в този район? Защото когато инвестираш 10 милиона и в последствие получаваш нещо на стойност 10 пъти по-висока в перспектива,излиза друг въпрос,дали друга фирма може да получи същата оферта,дали няма при конкуренция от друга фирма да се получи по-сериозно инвестиране,по-реципрочно на крайната печалба или възможност за такава?Защото вероятният отговор е:"Разбира се!",но засега не сме свидетели на подобен развой,затова хората коментират,че ТИМ притежават Варна,безспорно има инвестиции,но всички са наясно,че безплатен обяд няма,но от друга страна договорите не са ли доста облагодетелстващи едни и същи хора и то на доста приятни цени?Ти защитаваш вероятно тезата,че все пак е по-добре да се прави нещо,а не да сме като блато-нищо да не помръдва,но аз съм на мнение,че изкуствено се налага мнението,че само ТИМ са съгласни на такива инвестиции,а и са едва ли не за благото на народа,но всички знаят че няма такова чудо като "благотворителен бизнес".Но всички са и на мнение,че държава или община(в зависимост кой е собственик на дадената земя или сграда) може да поиска повече в замяна на това,което дава,а не едва ли не завоалирано и доста неясно да се отдават обекти или територии,а после недоволни,протести и т.н.
Спортната общественост на Варна подкрепи кмета
2013-02-27 00:07:10
Коментар: Кого ли не подкрепяха през годините,само за да не вземат да им спрат парите или както беше в последно време Бойко да удари едно рамо,че да се намери спонсор за някой от по-големите клубове.Футболът в лицето на "Черно Море" е ясно защо подкрепят кмета,"Спартак" го разколачиха,други всякакви са малки клубове,чакащи общински левчета.Баскетболният клуб "Черно Море" е ясно защо ще подкрепи,те кой ли не подкрепяха през годините,само да е на власт,а другите клубове няма да се карат с управляващите,нали чакат я заличка да влязат,я финансови средства за подпомагане всяка година. Всички други клубове не са в по-различна позиция предполагам,може да има и изключения,но не мисля че са много.

«123456»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook