Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varna9000varna

«5678910111213»

Борисов: С прискърбие гледам как ДПС изнасилва столетницата
2013-06-13 16:59:04
Коментар: Колкото и да словоблудства първия ибрикчия на пожизнения почитен председател, не може да промени факта , че е яхнал здраво столетната бабичка. И че тях вкупом ги обгрижва човека диагноза. Ама тяхната си е наистина за Зигмунд Фройд!
Варненската полиция с нов шеф, пенсионираха комисар Тодор Иванов
2013-06-13 01:11:01
Коментар: Хора опомняйте се! Идва политическо мародерство!
Кандидат-кметът на „Атака” дари средствата за кампанията си на варненски храм
2013-06-13 01:08:25
Коментар: Георги след "Браво на Атака, винаги мисли за Българската православна църква и Българския народ!!!" , трябваше да сложиш и едно АМИН. Защото, ако оставим тройната коалиция обяздвана от Волния и на църквата и на държавата ще се сложим едно голямо "АМИН" !
Създаването на Национален център по морско търсене и спасяване е сред приоритетите на доц. Бозов
2013-06-13 00:52:53
Коментар: Niki, откъде да те почна просто незнам ... ? Питай лекарите във Варна за "най-търсената“ в града билница. Болшинството ще ти отговорят: "Те са учили друга медицина". Позволявам си да префразирам чутото от тях: „Как да са добри специалисти, когато в най-важните години за развитието на лекаря(началните), те обгрижват не най –болните в държавата, а най-здравите – армията и флота. Не че са виновни, ама факт! Т.е. като е толкова добър специалист, доцент и т.ф.з., защо не си гледа МЕДИЦИНАТА, а е хлувнал в ПОЛИТИКАТА……. ? А? Второ. За да се стигне до даването на болнична медицинска помощ(в която по твои думи се е изявил другаря Бозов- тъй де, кандидат е на БСП.), са необходими специалисти в системите за оповестяване, сбор и обработка на информацията, търсене и откриване на море, „изваждане“ от морето при всякакви условия на времето, оказване на първа медицинска помощ и транспортиране до болницата на д-р Бозов. Т.е. до всяка друга болница в голям град. Трето, „колко моряци е обучил“ …. !? Обучил, „валари мутафтя“. Не плюй в лицето на хората, които НАИСТИНА обучават МОРЯЦИ в града и в страната. Те слава богу са много по-различни от доцента ти. Четвърто, като е толкова добър анастезиолог, през отделението на когото са минали толкова тежки случаи, защо искаш да лишиш населението от този месия в болницата. Защото като част от кировата администрация го видяхме, колко струва като управленец. И последно, когато стоматолозите започнат да стават музиканти, да ти имам изкуството и дентизма. НА ТОЗИ ГРАД МУ ТРЯБВАТ ДОКАЗАЛИ СЕ УПРАВЛЕНЦИ. Защото в „голямата къща“ те няма да ликуват пациенти, нямя да вихрят съдебни пледуарии, а трябва да УПРАВЛЯВАТ града ни!!! Аман от инженери, юристи и тям подобни набедени кметове.
Полетът на "Бистришките тигри" отива при главния прокурор
2013-06-12 20:52:02
Коментар: Да се бяха хванали по-добре, да направят временна анкетна комисия за проверка договорите в енергетиката, особенно заобиколилите ЗОП свързани с АЕЦ Белене. Но този парламент си го курдисаха за да замита следите на монополите и най-вече на най-големия: ЕНЕРГИИНАТА МАФИЯ !

«5678910111213»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook