Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varna9000varna

«2345678910»

Илиана Раева се обяви за промени в Изборния кодекс
2013-06-24 22:35:56
Коментар: Aйдееее ....... ,новия проект на кукловодите, назначили олигарсите. Ма гледай само как исканията на протестиращите едно към едно съвпадат с вижданията на Илианка(ама хубавелка си беше и пак си е). Те парите били от офицера Ганчев, ама той не бил назначен милионер, или вече може милиардер, ами най-търсения бизнес партньор на Уолстриит. Тъй де, там даже къщички за пиленца не могат да правят! Преди време някой беше казал "където е Наско там са и парите". Ама това май е семейна черта.
Станишев пред „Ди Пресе”: Ситуацията е експлозивна, виновен е авторитарният режим на ГЕРБ
2013-06-24 18:05:36
Коментар: Еваала, на „ товаришч” Яков, Сергей Дмитриевич. Преди време оклепа „авторитарния цензурен режим” на Борисов в Европа. Но се оказа че всички големи медии са на олигарсите. Даже и „най-бойковата”- ТV Бареков7. Да не би да беше кабинета Станишев този, койтo се вслушваше в гласа на хората, когато излязоха на улиците да изразят несъгласието си и променяше решенията си. Не, на това ги научи „деспота” Борисов. Или за да не се стигне до размирици, оставка подаде Орешарски? Не, това го направи „диктатора” от ГЕРБ. На резултатен мирен уличен протест хората ги научи „сатаната” Борисов. Същия, който пръв дръзна да посегне на най-ценното за мафията-монополите. И най-тлъстия мафиотски българо-руски клан-енергетиката. Затова, преди десетина месеца, когато кабинета Борисов обяви, че няма да се строят Бургас-Александрополис и АЕЦ Белене и ще разсекрети договорите, дъщерните парти на БКП (БСП, ДПС, Атака, България на Кунева, НДСВ, десеебе .....) акуширани от Държавна Сигурност, заедно със станалата у нас перманентна съветска мараня стартираха план. План на кукловодите от БКП, КГБ и подлогите им от ДС. Стартираха план за сваляне на ГЕРБ. Не, не ..., за унищожаване на ГЕРБ! Минавайки през гнусотията на недоказани и до днес лъжи, инсинуации и внушения от партийните си лидери и от видни представители на „независима” и „не участваща” в политиката по закон власт, както и на собствените им медии. Само и само ГЕРБ да не остане на власт. Защото това вещаеше края им. НЕ ЗАСПИВАЙТЕ ХОРА! МЪЧАТ СЕ ДА ВИ ПРИСПЯТ!
На живо със снимки от протеста във Варна
2013-06-20 12:19:59
Коментар: Като гледам изявите на Георги, ме обзема съмнението, че менталните дименсии са заразни. ВОЖДА им изглежда ги е облъчил паталогично. Възможния изхода от политическата им шезофрения е само летален(политически).
Сидеров оглави антикорупционната комисия
2013-06-19 22:57:49
Коментар: Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика. Първо: борба с корупцията - да обясни кой му финансира предизборната кампания и това има ли връзка с това, че е намерил руски инвеститор за Белене. Второ: конфликт на интереси-не влезе ли в конфликт с интересите на тези с чиито гласове попадна в парламента. Трето: парламентарна етика-е те такова животно нема .... .
Тристранният съвет трябва да реши за увеличението на минималната заплата
2013-06-19 22:46:19
Коментар: Ами ти за какъв чеп си назначен за Министър на финансите. Някякви тричленки да вземат решения и те да носят отговорността. А ти на топло при мама. На това и приличаш. На пораслото мамино момченце!

«2345678910»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook