Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varna9000varna

«123456789»

Граждански консултативен съвет с призив към варненци
2013-07-04 16:10:49
Коментар: Д-р Красимир Христов, не отговаря на въпроса къде беше последните 6 години д-р Христо Бозов, че не способства да се случат всичките "красоти" които му вменява. Или цикъла на кандидат кмета е 6 години? Шест провалени години, 6 успешни години.
БСП създава парк „Българско Черноморие”, спира сделките с държавни земи
2013-07-04 15:54:36
Коментар: Всички потенциално харесвани от хората "идеи" са за срок от една година - оставете ги за срок от една година и след това, понеже нищо няма да изпълнят, си отиват. Но за една година така ще се окопаят във втория и третия ешелон на властта, че който и да дойде на власт след тях, ще попадне в минно поле. Освен това Доган, чрез Пеевски*прес-банк груп, ще е концесионирал пристанище Варна , летище София, може и БДЖ товарни превози, а Станишко и Воленхайл, ще са докарали Руската АЕЦ. Щели да спират продажбите на държавни земи по морето! А ще върнат ли заменките на вече заменените от тях, в предната Тройна коалиция?
При избори днес в НС влизат само БСП, ГЕРБ и ДПС
2013-07-03 18:13:54
Коментар: Дилянпеевата TV 7, поръчва на Червен Кольо , популяризирано чрез Дилянпеевия „Стандарт”, социологическо проучване, за това че „Атака” няма да влезе в парламента, ако сега има избори. Аз така разбрах. Или иначе казано, Европа натиска БСП и Орешарски и те са длъжни да се дистанцират от Атака. Но на Атака някой трябва да им каже, че ако не подкрепят кворума след „дистанцирането”, ще са аут, ако парламента или кабинета паднат. Красавци мамини хубави ....... .
Кирчо Киров е обвинен в присвояване на милиони
2013-07-03 13:52:41
Коментар: Импотентния кабинет просто се стреми да "спаси кожата". Гарван гарвану око не вади. Този ход е просто хвърлен пясък в очите ни. Активност, целяща да скрие пасивността по обещаното. Да видяхме мерки за де монополизиране на пазарите? Ще развиват дребния и средния бизнес, ама нанайси!
Кирчо Киров е обвинен в присвояване на милиони
2013-07-03 13:45:10
Коментар: Не се косете граждани и "селски глупаци". Нищо няма да му сторят. Преди седмица назначиха племенника му, Петър Киров за Зам. Министър на транспорта по европарите. Да същия зам. министър който е син и възпитаван от онзи, който беше заснет да продава шофьорски книжки за автобуси на разследващ журналист. Добра фамилия !?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 2.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook