Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varna9000varna

«123456789»

За 12 дни държавата върнала 454 млн. лв. ДДС
2013-07-16 19:40:34
Коментар: Който не вярва, да провери за тези 454 милиона лева ДДС. Ако може. А позволим ли да пипат бюджета и да се теглят държавни заеми, тогава ще видим като цяла Южна Европа какво е финансово де стабилизиране на държавата. ТРАЙНО ! Колкото до сравнението с предния финансов министър, този бузланчо, на Дянков и връзките на обувките не може да му върже!
Съдът спря репресията срещу малкия и среден бизнес
2013-07-16 18:55:09
Коментар: Ай де .......... и Алексей Петров на софрата .......... . Много ми е любопитно "икономическия гений", какви ще ги надроби там. Този „ кризисен съвет за малкия и среден бизнес” ми напомня онази мъдрост: „Искаш ли една работа да не стане назначи съвет, комитет или комисия!” За да се развива малкия и средния бизнес му трябват в момента две неща. Първо: нормативно гарантиран, чрез анти монополното законодателство, пазарен дял. И второ: също нормативно и финансово (с реверанс към банките) осигурени ниско лихвени кредити. Останалото ще свършат малките и срeдни предприемачи на България. Т.е. трабва Парламент и Кабинет, които да имат волята да го сторят.
Германски политици предлагат замразяване на членството на България в ЕС
2013-07-11 16:49:44
Коментар: Някой май не могат или не искат да проумеят, че западно от границите на Беларус, Украйна и Русия на режим като нашия му казват диктатура. Но не на пролетариата, а на олигарсите и техните монополи в медиите, енергетиката и т.н. ........ . Власт имащите в момента, бяха на крачка от мракобесието. Добре, че хората излязоха на улиците за да ги спрат в това да сложат олигарх с подозрително придобит финансов ресурс и с нулев опит за шеф на националната сигурност. Седмицата след черния петък на назначаването му, щеше да влезе в най-новата ни история като”черната седмица” на репресии. Разправата с политическите опоненти, чрез медийно набедяване, арести, парламентарни и друг вид институционални репресии, може да е нормално в Северна Корея, но не и на Стария континент. И в България и в Европа демократично мислещите граждани не приемат такъв тип, чуващо само собствените си олигарси управление.
Лидер на ДПС стана зам.-областен управител на Варна, Базитов още е в оставка
2013-07-10 17:22:11
Коментар: Не е фатално, че зам областния управител носи не българско име. Във Варненска област има достатъчно български граждани от не български етнос. И всеки един от тях има правото да бъде областен или зам областен управител. Проблем е, че кандидата е от дъщерна партия на БКП, начело на която също стоят офицери от Държавна сигурност - ДПС. Т. е. партия работеща за назначените от БКП олигарси. Олигарси назначили за областен управител от ДПС един двуличник, на всичко отгоре с адмиралско звание. Политическия номад Контров-Петров. Минал през БКП-СДС-ДПС.
Ханес Свобода призова ГЕРБ да се върне в парламента
2013-07-04 16:24:43
Коментар: За какво да се върнат? За да легитимират безобразията на Воденсидеровия парламентарен и извън парламентарен шизофренизъм? Да се приобщят към омаскаряването на парламента пред гражданите и пред света. Да понесат отговорността за чужди грехове? Да, да ама ядец ... !

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook