Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на моторист666

«123456789»

Отнеха книжката на шофьор на бетоновоз, който се включи в снощния протест във Варна
2013-04-18 19:43:56
Коментар: Шофьорът ще бъде оставен без работа 6 месеца. Явно той е най-виновният. А кой ще накаже тези,заради които е излязъл? Да попитам тези,които недоволстват и казват ,че протестите са свършили,мислите ли,че нещата са оправени?Ще ви видя другата зима като се чудите пак как да си платите тока.
Изграждането на нова училищна спортна зала е сред ангажиментите на ГЕРБ
2013-04-17 07:07:45
Коментар: Г-жо Лиляна Павлова,използвам мястото и тук да ви призова да присъствате в неделя на мотодискусията https://www.facebook.com/events/172171156270809/ Помислете си дали да присъствате на нея,където ще бъдем всички мотористи или ще се опитате да си направите пиар акция на псевдодискусия с няколко платени хора с мотори на друго място. Не се притеснявайте,аз лично ще се погрижа още в понеделник пиар акцията ви да се обърне срещу вас и вашият екип знае точно какво ще напиша. Знайте,че ние мотористите сме БЕЗПАРТИЙНИ и няма да позволим на която и да е политическа сила да ни употреби!
Млада цигуларка свири за стотинки на бул.“Княз Борис Първи“ във Варна
2013-04-17 06:52:20
Коментар: Хора,бъдете по-позитивни! Ето това ме отвращава в България-злобата,интригантстването и оплюването на всичко и всеки. Всяка година ходя на почивка до Испания и докато кацна на летището виждам разликата в хората.Там всички са усмихнати,толерантни са един към друг,а тук всичко ни е наобратно. Знайте,че злобата рефлектира върху вас!
Изграждането на нова училищна спортна зала е сред ангажиментите на ГЕРБ
2013-04-16 22:30:50
Коментар: Г-да гербаджии,виждам,че активно се включвате във възхвалата на нашата единствена,неповторима партия Герб,ама няма да изкярите нищо повече от потупване по рамото от Вожда. А и май трябва да призовете още драскачи да се включат в дискусията,развържете кесията,избори са. Най-лошото е че хората не виждат алтернатива на вашето пагубно за България управление и то не защото сте ценни,а защото всички наредили се в листите там в момента са още едни кандидат-лапачи. Колкото и да се напъвате всички мошеници,обаче,знайте,че ще ви изритаме от там и ще ви се търси отговорност за всички престъпления!
Изграждането на нова училищна спортна зала е сред ангажиментите на ГЕРБ
2013-04-16 21:37:02
Коментар: Да,бе да,Павлова ни трябвала,че да ни оправи. А къде беше Павлова по време на управлението на Герб,защо не ти оправи тогава? Герб,правели нещо за държавата-да правят-съсипват я. Убиха дребният бизнес с изисквания,глоби и рекет. Народът не яде асфалт.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook