Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на моторист666

«2345678910»

Изграждането на нова училищна спортна зала е сред ангажиментите на ГЕРБ
2013-04-16 20:41:11
Коментар: То не бяха обещания,то не беше чудо. А къде беше Герб,когато Варна изпадна в най-голямата си мизерия,може би в историята си?Защо не снехте тогава доверието си от вредната Кирил Йорданова клика? Защо не отпускахте и за Варна толкова пари колкото за Бургас? Да ви кажа аз варненци.Защото се гласят да ни накарат да гласуваме за тях с обещанията,че ще ни направят най-накрая и нашата магистрала,че ще отпуснат повече пари за Варна и т.н. Така искат да спечелят Варна с изнудването да гласуваме за тях за да се случат тези неща,а Бургас естественно,като облагодетелствани от управлението им така или иначе ще гласуват за тях. Само,че Варна ви показа колко сме доволни от управлението,като излезе на протестс близо 1/3 от населението си. Не се притеснявайте,който и да влезе във властта,ще го изритаме зимата,но първо ще ви ПРИНУДИМ да гласувате исканията ни за 50% мажоритарен вот,отзоваване на депутати и носене на наказателна и имуществена отговорност за решения,които ощетяват България!
Протестиращите от палатковия лагер във Варна обявиха гражданско неподчинение
2013-04-13 14:24:24
Коментар: Е,Венче,хипитата не са засягали политическите и икономически интереси както тези нашите на богоизбраните в общинката ни. Затова и плащата на разни платени драскачи да плюят наред,а други пък им се връзват и пригласят по стар български обичай
Започна купуването на гласове, цената стига до 100 лева
2013-04-13 11:38:08
Коментар: Мда,имаше една песен на Куку-"Евтини са ни цените,евтини са ни жените",можем да добавим евтини са ни и гласовете:)
Протестиращите от палатковия лагер във Варна обявиха гражданско неподчинение
2013-04-13 11:27:13
Коментар: Предвид кочината в която живеем,жалко подобие на курортен град и при наличието на толкова европейски програми откъдето могат да се усвояват средства,аз мисля,че цялата прогнила администрация трябва да се разкара. Освен това спрете да плюете постоянно всеки,който протестира заврели като щрауси главите си в пясъка.Мълчим ли ще ни мачкат и грабят,а разни драскачи ще ни убеждават,че всъщност сме много добре и всичко ни е наред.
Цачева и заместниците й са похарчили 460 000 лева за представителни разходи
2013-04-13 11:10:04
Коментар: За това още от стари времена народът е казал: "С чужда пита помен прави" и затова,че са демонстрирали изобилие в нашата бедна държава: "На гол тумбак-чифте пищови". Ами господа управляващи и опозиция,получавате по 17 000 лева субсидия на човек всеки месец,което е близо 5 милиона месечено,моля използвайте да демонстрирате благополучие от тези средства.

«2345678910»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook