Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на моторист666

«123456789»

"Обединени Варненци за Варна" организират дебат "Избори 2013" във Фейсбук
2013-05-03 01:41:39
Коментар: Дакелите нямат заведения. Бозко,ако си заинтересован мога да те запозная с тях. Никога не са защитавали Герб или която и да е политическа сила.
Бойко Борисов: Варна е много приятна в кавички
2013-05-02 08:49:18
Коментар: Ако беше жив Ян Хус при вида наличието на такива заблудени гербероподръжници(изключвая платените)отново би възкликнал-"О,свещена простота!" Искренно се учудвам как може да ви мачкат,лъжат,мамят и вие отново да искате да гласувате за тях?!? Хора свалете си розовите очила,сложени ни ви от Бат Бойко и се огледайте-Варна никога не е била в това състояние-Разруха,нищета,мизерия и нагли гербери ви убеждават,че всъщност са постигнали много.То бива,бива наглост,ама това вече си е подигравка с народа. И айде стига моля ви си,че само Бойко може да направи магистрала "Хемус".Всеки управляващ може да я направи без да ни изнудва като Бойко,че видите ли изберете мен за да имате магистрала.За 4 години добре ни оправихте вие и вашият кмет-Кирил Йорданов,така че ви казвам-НЕ БЛАГОДАРЯ!
Бойко Борисов: Варна е много приятна в кавички
2013-05-01 21:09:32
Коментар: svetka092-къде завърши виШето си образование?И на завършен 8 клас във вашето село може и виШе образование да му викате,но всъщност е основно.
Бойко Борисов: Варна е много приятна в кавички
2013-05-01 20:47:48
Коментар: "Поговорката "Прост народ - слаба държава" намира оправдание и сега, тук, в този сайт". Абсолютно съгласен съм за първи път с теб дядо. Само,че прости са тези,които 4 години ги грабят,лъжат,подслушват и те пак с радост отиват да гласуват за "Герб"!?! Прости за мен са и тези,които пък ще гласуват за БСП,само да не са Герб.Хвани едните,удари другите. Айде да не ги подкарвам наред и другите,атакисти,седесари,десебари и цялата наредила се да лапа паплач.
Краят на ерата “Йорданов” – дъжд от оставки или сива метла?
2013-04-30 21:51:07
Коментар: Нагли гербаджии! За неосведомените,мнозинството от Герб в Общинският съвет вчера премахна независимият кмет Бозов и сложиха гербера Николов.И това е само месец след назначаването му!?!Кирил Йорданов 3 мандата изкара и нищо не направи,а този сега им бил крив,че не оправил общината за 1 месец. А къде бяхте през тези години господа общински съветници,защо тогава не го разкарахте този Кирил Йорданов?Защото ви е бил удобен-затова. Сега вече могат да си крадат съвсем спокойно. И кмета е от Герб и Общинският съвет е техен.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook