Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на моторист666

«123456789»

Варненски мотоциклетисти излизат на протест заради застраховка „Гражданска отговорност"
2016-01-22 08:55:43
Коментар: Как на всяко начинание се намират хейтъри? Затова ни е такава държавата! Затова ще ни доят,ограбват и ще ни се подиграват! Протестът е за всички,плащаши гражданска отговорност. Не може гражданската отговорност да се превръща в данък,облагодетелстащ частни застрахователни компании с помоща на лобистки закони! Защо да плащаме за нещо,което не използваме? Има десетки хиляди мотоциклети,автомобили,каравани и ремаркета,които не се движат,защо да плащат тогава гражданска отговорност и да им се търси като данък? Има полиция,нека си упражнява контрол!
Варненски мотористи излизат на протест заради застраховка „Гражданска отговорност"
2016-01-22 08:46:25
Коментар: Гражданската отговорност е застраховка за щети причинени,когато управляваш МПС. Защо трябва,когато не използваме мотоциклет,каравана,ремарке,автомобил и т.н.,да плащаме застраховка?Това не данък,че да го плащаме за цяла година. Имаме полиция,която е на осмо място по численост на глава от населението,така,че нека засилят контрола,а не да ни рекетират с лобистки закони!
Борисов щял да предложи правителство без Цветанов
2013-05-17 09:33:01
Коментар: При наличието на факта за опит за супер мащабна изборна измама от страна на Герб с тези 350 000 бюлетини,въобще е нагло да искат да съставят правителство. В нормална държава изборите щяха да са касирани,извършилите измамата щяха да са в затвора,а партията щеше доброволно да се откаже от всякаква власт. В мен възниква и друг въпрос,дали само това са били бюлетините или е имало и други,които са отпътували по предназначението си и са го изпълнили давайки предимство на Герб?
Съдът отмени избора на арх. Димитър Николов за временен кмет на Варна
2013-05-17 08:19:34
Коментар: Възможно е Николов да е по-добрият временен кмет. Обаче самият факт,че Герберистите в Общинският съвет само след 1 месец махнаха избраният от тях с бурни овации кмет и сложиха без НИКАКВИ обяснения човек,член на тяхната партия ме навежда на мисълта,че е сложен само заради материални интереси. Не познавам нито единият нито другият,но не трябва Герб или която и да е друга партия да си назначават хора на такива ръководни постове без да дават обяснения защо е нужна смяна на предишният.Това е сталинизъм!
Заместете купешките бои за яйца с естествени оцветители, съветват експерти
2013-05-04 09:11:58
Коментар: А-а-а за природните оцветители ли питате? Питайте,питайте :DD

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.5 + 3.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook