Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rado

«5678910111213»

Свилен Крайчев: Има опастност Бургас да изпревари Варна в инфраструктурно отношение
2011-07-17 17:26:56
Коментар: Това изказване на г-н Свилен Крайчев не означава ли, че кандидат-кмета на ГЕРБ за Варна няма да бъде кап. Данаил Папазов, а Кирил Йорданов или някой друг! Не ми звучи оптимистично изказването му, а днес беше решаващата среща между Бойко Борисов, Кирил Йорданов и областното ръководство на ГЕРБ Варна! Сигурно вече е известно кого ще издигне или подкрепи ГЕРБ за кмет на Варна, но официално това ще го оповестят н апресконференцията утре. Това изказване на г-н Свилен Крайчев показва, че са наделели пак деструктивните сили в ГЕРБ Варна, а това означава само едно - загуба на ГЕРБ Варна на изборите през есента! Дано да греша!
Павел Димитров: На 18 юли става ясно дали ГЕРБ ще подкрепи Кирил Йорданов
2011-07-16 22:12:15
Коментар: Почти всички варненци искаме нов кмет, с нова визия и стратегия за развитието на града, с точни и ясно разписани във времето секторни стратегии и програми за тяхното реализиране, с финансово обвързана управленска програма за целия 4 г. кметски мандат и нов експертен екип за нейното осъществяване! Това искаме варненци, а не да ни налагат пак и чрез ГЕРБ корумпирания и изчерпан отвсякъде Кирчо - (не)зависимият от БСП и някой икономически групировки в града! За тази цел, трябваше да тестваме имена на възможни кандидат-кметове на Варна в интернет пространството, незвисимо от коя политическа партия, коалиция, сдружение или инициативен комитет са издигнати, за да видим кои от тях най-много харесват и предпочитат варненци, да ги коментираме обстойно, анализираме..., после да се спрем според харесванията и предпочитанията на варненци на един от тях, да го презентираме този човек в публичното и интернет пространство и наесен да си го изберем за кмет! Такова беше моето виждане и моята идея за демократично предложен и избран от варненци кмет на града! Има още време до изборите да направим и това! Крайно време е Варна да си има кмет предложен и избран от варненци, а не наложен от някакви явни и задкулисни политически играчи, партийни коалиции, сдружения, инициативни комитети и икономически групировки!
От КНСБ дават безплатни консултации на варненци
2011-07-15 11:58:54
Коментар: Защото ни дреме на долоподписания! Кой кум, кой сват, кой на булката брат?! Общинският съветник от партия "Отечество" Красимир Минков Маринов е: агент на Държавна сигурност, бивш член на БКП, СДС, НДСВ, "Новото време", "Родина" и настоящ член на партия "Отечество"! Неговата дъщеря е женена за члена на ГЕРБ Варба, район "Приморски" Иван Николаевич Портних - директор на "Гранд хотел Варна", кандидат-кмет на ГЕРБ за Варна, с кум Областният координатор на ГЕРБ Варна и депутат Павел Илиев Димитров! Ето Ви и топлата-роднинска връзка между партия "Отечество" и ГЕРБ! Красимир Маринов е по една от топките на т. нар. "кръсници" на кмета Кирил Петров Йорданов Радостин Коев И Цанко Цаков от партия "Отечество"! Радостин Коев е кум на кмета Кирил Йорданов от брака му с Бояна Йорданова(Стоева)! Ето Ви връзката между кмета Кирил Йорданов, ГЕРБ Варна и коалиционния партньор партия "Отечество"! А по линия на "баджанака" на Кирил Йорданов, Димо Стоев - съпруиг на 2-рата му жена Бояна Йорданова(Стоева) е пък връзката на кмета Кирил Йорданов с ГЕРБ Варна и коалиционните му партьори и на миналите парламентарни избори на местно ниво - партия "Отечество" и партия ОБТ(Обединен блок на труда)! 'Баджанакът" на Кирил Йорданов, Димо Стоев беше и общински съветник от ГЕРБ Варна! Независимо дали Кирил Йорданов ще бъде или няма да бъде издигнат за кандидат-кмет на ГЕРБ за Варна, трайните задкулисни връзки между тези субекти и обекти ще си остане! Въобще не е случайно, че днес председателя на КНСБ(ОБТ) Пламен Димитров е във Варна и хората му дават безплатни трудови консултации на няколко мяста в града! Предизборната борба отдавна започна на "тихия фронт". Вече са мобилизирани и всички хора на Андрей Премянов - задкулисни участници в тази игра. Задкулисните играчи са едни и същи и сега! Въпросът е: Дали варненци ще позволим на тези хора да си играят играта още 4 години или ще ги изхвърлим на изборите от политическото пространство на града?
Бойко Борисов: Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не - билбордове
2011-07-13 03:09:37
Коментар: АБЕ МАЛОУМНИЦИ ОТ БСП, ПРОСТО ДРУГАРИТЕ ВИ ОТ ГЕРБ(БКП) ИСКАТ ДА СМЕНЯТ ТОВА РЪКОВОДСТВОТО НА БСП СОФИЯ(СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ) И НА БСП ВАРНА(БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ И КОМПАНИЯ) С НОВО РЪКОВОДСТВО И ТО ТАКОВА, КОЕТО ДА ГИ ВЪРНЕ И НАРЕДИ И ТЯХ ПАК НА ТРАПЕЗАТА ВЪВ ВЛАСТТА!!! Затова бяха и тези показни арести и тези мръсни компроматни игри! Безмилостна и безпощадна, реваншистка борба между БСП и ГЕРБ(БКП)!!! Жестока борба между реализирали се другари в прехода и нереализирали се или фалирали такива в прехода! Борба за завладяване на икономически територии с политически средства... Нищо общо няма тази борба с идеология, каузи... Мръсна, долна, безпощадна, безпринципна и кървава борба за "МАЗНИЯ КОКЪЛ" и за нищо друго! "МАЗНА" БОРБА!!!
Бойко Борисов: Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не - билбордове
2011-07-13 02:00:13
Коментар: Основен принцип в политиката е: безмилостна борба за запазването и развитието на предназначението на гората, а не на отделните дървета или на група от дървета в нея! Какво тук значи някаква си личност? В този аспект, ако трябва да режем и да изкореняваме до дъно дървета в ръководството на ПП ГЕРБ Варна, само и за само за да запазим целостта и предназначението на "гората", няма какво повече да се ослушваме, а да хващаме кирките, лопатите и трионите и да започваме още от сега, докато не е станало твърде късно за това! Заради тези срамни и позорни задкулисни игри на хора от ръководството на ПП ГЕРБ Варна, заради тези унизителни и позорни за редовите гербери преговори с кмета Кирил Йорданов - (не)зависим от БСП, облагодетелстващи само част от ръководството на ПП ГЕРБ Варна, това ръководството на партията трябва да си подаде незабавно оставката!!! Ако това не стане сега, то със сигурност ще стане след очаквания провал на изборите на ГЕРБ Варна през есента! ПП ГЕРБ Варна е поставена в срамното и унизително положение да избира между предварително подготвения от някой хора от ръководството на партията сценарий за запазване на статуквото в община Варна с кмет Кирил Петров Йорданов или за унизителна и позорна загуба на изборите с наш неизбираем в момента кандидат! И при двата варианта, тези сценаристи в ръководството на партията смятат да си запазят постовете и след изборите! "Всичко ме обичат в ПП ГЕРБ Варна, гласуваха за мен, ама аз си правя отвод за кандиат-кмет на ГЕРБ за Варна по лични причини?!"

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook