Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rado

«123456789»

Забраниха на кмета провеждането на обществена поръчка за ремонт на улиците
2011-08-19 01:41:49
Коментар: Определено вотът на варненци наесен ще бъде наказателен: "Всички срещу Кирил Йорданов", "Всички срещу ГЕРБ"! Четете" "Варненският общински съвет задължи кмета Кирил Йорданов да прекрати процедурата за избор на фирми за поддръжка и строеж на нови улици. Става дума за обществена поръчка с прогнозна стойност 190 млн. лв., чиито оферти трябваше да бъдат отворени на 30 август. Дейностите следваше да се изпълняват от 2012 до 2014 г. Съветниците определиха поръчката като предизборна и се мотивираха, че не може да бъде обявявана в края на мандата. Инициатор на ветото стана съветникът Веселин Марешки, който също като Йорданов ще се състезава за кмет и е сочен като негов главен конкурент. ГЕРБ, които подкрепиха Йорданов за четвърти мандат, гласуваха в полза на поръчката заедно с ДПС, но гласовете им не стигнаха. Куриозното бе, че съветниците се бяха събрали на сесията единствено заради тази точка и веднага след това кворумът падна. Преди няколко дни Йорданов заяви, че конкурсът се налага, тъй като старите договори за пътищата изтичат в края на 2011 г. Фирмите победителки пък щели да бъдат определени през ноември от новата администрация. Бюджетът на Варна за улици е далеч повече, отколкото харчи София. Столицата си позволява по около 26 млн. лв. на година за ремонт на улици и мостове." Е, в какво инфраструктурно състояние е София с по-малкото харчове и в какво Варна с по-големите харчове? Това означава, че във Варна много яко се краде! Това означава само едно: нов кмет, нова администрация, нови общински съветници, пълна ревизия и пълна промяна! Кой може да направи това и с подкрепата на кои политически субекти, ще реши всеки варненец след официалното обявяване на кандидат-кметовете и кандидат-общинските съветници. Определено вече смятам, че бъдещият кмет на Варна няма да се казва Кирил Йорданов и ГЕРБ Варна няма да има мнозинство в бъдещият общински съвет Варна! Помнете ми думата!!!
Забраниха на кмета провеждането на обществена поръчка за ремонт на улиците
2011-08-18 16:18:04
Коментар: На 14 септември 2011 г. ще бъде последното заседание на този Общински съвет!
Марешки и кметът се сдърпаха предизборно
2011-08-10 15:28:28
Коментар: Веселин Марешки и кметът Кирил Йорданов се сдърпаха "театрално" предизборно! Пазарлъка е направен, нещата са ясни вече какви ще станат на изборите почти на всички, циркът и театрото вече се играят с пълна сила... Нали баламурниците трябва да си мислят, че ще има "избори" и изборна "борба" и от тях ще зависи кой ще е кметът на Варна? Хайде избирайте сега между "добрия" кмет Кирил Йорданов с "високия" кредитен рейтинг, "нахалния" богаташ-мултимилионер Веселин Марешки и милионера-комунист(социалист) - "Медузата" Борислав Гуцанов, да видим кой ще изберете?! "Всички сме" за Киро, Киро, Киро... :)))
Програма за Деня на Варна - 15 август
2011-08-10 04:18:30
Коментар: Dave G., я прочети на кой ще плаща ПП ГЕРБ за да и пеят на предизборната кампания и ще ти стане ясно защо Васил Найденов, Тони Димитрова, дует "Ритон", танцов състав "Булгари"... ще пеят сега на празника на Варна и на Кирил Йорданов! ПП ГЕРБ Варна ще си открива предизборната кампания на 15 август 2011 г. във Варна и бат Бойко ще идва пак да реже не обществено компроментирани и доказано корумпирани герберски "глави", а трикольорни ленти?! Това е положението! А ти си помисли какво те чака, ако Кирил Йорданов остане за още 4 г. кмет на Варна - Васил Найденов, Тони Димитрова, Лили Иванова... и танцов състав "Булгари" и на Нова година, че и до амина! Затова, "бой по канчето" на "хемелеона" Кирил Йорданов на изборите, за да дойде нов кмет и оправи "батаците" във Варна!
Варненският кмет се отказа от Морската градина
2011-08-04 20:41:47
Коментар: Този кмет Кирил Йорданов се отказал от Морската градина, ама новият може и да не се откаже от нея?! Определено, вотът на варненци ще бъде наказателен: "Всички срещу Кирил Йорданов", "Всички срещу ГЕРБ Варна"! Има ли още някой, който да не е разбрал това? Щом стари гербери ми казват, че по-скоро ще гласуват за червения-десен Борислав Гуцанов, отколкото за "червения"- ляв гей Кирил Йорданов, Вие си направете изводите от това! Всички чакаме за независим кандидат-алтернатива на досега издигнатите кандидат-кметове! Дано се появи такъв! Ако не се появи такъв, ще гласуваме така, че да объркаме сметките на Кирил Йорданов и ГЕРБ Варна! За да може наесен, след изборите, политическата "чистка" да започне от Варна! Ще видите на изборите, че не всички гербери във Варна са безпринципни червени комунистически "боклуци"! Този път яко ще "насолим носовете" на това отдавна компроментираното и корумпирано ръководство на ПП ГЕРБ Варна, на ченгето-следовател, полковника от Държавна сигурност, комуниста Павел Илиев Димитров, на червената комунистическа "чанта", скъсана отпред и отзад, Лилия Кирилова Христова от ПП ГЕРБ Варна - район "Приморски" и компания и на "вся остольная..." в ПП ГЕРБ Варна! Настана "време разделно" за демокрацията в България - демократи срещу пребоядисвани по няколко пъти комунисти! Изходът от тази борба ще покаже дали този народ-мърша се е събудил вече от летаргичния си сън и дали варненци ще позволим и допуснем пак такива като "червения"-ляв гей Кирил Йорданов и комунистическите и агентурни "боклуци" в ПП ГЕРБ Варна да се гаврят и ограбват варненци още 4 години. Пилетата ще ги броим наесен!

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook