Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rado

«8910111213141516»

Отричат за брожения в ГЕРБ-Варна срещу Кирил Йорданов
2011-06-27 21:19:31
Коментар: БСП Варна да благодари на Цветан Цветанов и Павел Димитров за издигането на Кирил Йорданов за 4-ти кметски мандат с подкрепата на ГЕРБ за Варна, а не на Бойко Борисов за това! Те "насадиха на пачи яйца" Бойко Борисов и не му оставиха друг, по-разумен ход от този! Каква алтернатива има сега пред ПП ГЕРБ Варна: или да подкрепи водещия по рейтин "независим" кандидат-кмет Кирил Йорданов, или гарантирано да загуби изборите с кандидат-кмет на ГЕРБ за Варна? Аз бих добавил и гарантирано да загуби и възможността да състави мнозинство на ГЕРБ в бъдещия общински съвет Варна! На практика, ГЕРБ ще подкрепи заедно с ДПС и Нашият град Кирил Йорданов за кмет на Варна за 4-ти мандат, но той ще управлява града пак с мнозинство на БСП подкрепено с ДПС и Нашият град, а не с такова от ГЕРБ! Като кандидат-кмет от БСП за Варна Борислав Гуцанов ще докара нещата до балотаж, няма да стане кмет, но ще вкара доста общински съветници от БСП и ще се върне "на бял кон" като председател на общински съвет Варна! А мястото на общинските съветници от ГЕРБ Варна, след тази задкулисна игра, ще са някъде по най-задните редици на зала "Пленарна" във Варненска голяма община!
Цветанов: Кирил Йорданов има съответните качества
2011-06-27 15:29:03
Коментар: ДА КАЖЕМ ДРУЖНО ОЩЕ ОТ СЕГА - НЕ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА ПП ГЕРБ ВАРНА! НЕ НА КОМПРОМЕНТИРАНОТО И КОРУМПИРАНО РЪКОВОДСТВО НА ПП ГЕРБ ВАРНА! Комунистическата пропаганда и агитация вече върви с пълна сила в ПП ГЕРБ Варна, ама този път тези хора ще отнесат яко хурката, защото варненци разбраха що е то ПП ГЕРБ Варна и кой стои зад този комунистически проект! Даже и старите гербери няма да гласуват за тази мръсна комунистическа пяна, която задуши пак всичко ново, европейско и прогресивно в ПП ГЕРБ и съсипа надеждите за по-добър и справедлив живот на обикновените хора в България! Да кажем дружно на изборите НЕ на листата за общински съветници на ГЕРБ Варна! Не на това компроментирано и корумпирано ръководство на ПП ГЕРБ Варна! А Бойко Борисов да идва след изборите да си чисти кочината ПП ГЕРБ Варна от тези комунистически компроментирани и корумпирани боклуци!!! Герберка, завлякла с пари куп лица, набутана в борда на "Пазари"?! http://www.varnanews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=96:-qq&catid=39:bezsaobrajenia&Itemid=41 Шуробаджанащина в съвета?! http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=44713 Ангария на вилата на общински бос от ГЕРБ Варна - район "Приморски"?! http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=56083&arh_broy=11.06.2011 Заради фалшива диплома, обвинителен акт за шефа на „Напоителни системи“ ЕАД Варна Ивайло Николаев Комитов - член на УС на ПП ГЕРБ Варна?! http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=52980
Цветанов: Кирил Йорданов има съответните качества
2011-06-27 15:19:18
Коментар: ДА КАЖЕМ ДРУЖНО ОЩЕ ОТ СЕГА - НЕ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА ПП ГЕРБ ВАРНА! НЕ НА КОМПРОМЕНТИРАНОТО И КОРУМПИРАНО РЪКОВОДСТВО НА ПП ГЕРБ ВАРНА! Аз мисля, че вотът на варненци ще бъде наказателен - против листата за общински съветници на ПП ГЕРБ Варна! На практика, с гласовете на ПП ГЕРБ, варненци ще изберат Кирил Йорданов за 4-ти кметски мандат, но в общински съвет Варна ПП ГЕРБ ще бъде малцинство! Кирил Йорданов ще управлява града пак с хората на БСП и Борислав Гуцанов, и ДПС и Янко Станев! Павел Димитров, след очертаващият се провал на ПП ГЕРБ Варна на местните избори, няма да има никакви по-сериозни политически позиции в общински съвет Варна и нещата ще си останат както си бяха и досега. С една дума, запазва се сегашното статукво в управлението на града! Абсурд е ПП ГЕРБ Варна да вкара в бъдещия общински съвет обещаните от Павел Димитров 15-16 общински съветници от ГЕРБ и то обещани при вариант 41 общински съветници, а не 51 както ще бъдат пак сега! Абсурд е с тази комунистическа политика и пропаганда на ГЕРБ Варна на практика да стане това! В офиса на ПП ГЕРБ Варна - район "Приморски", където членува и Павел Димитров, постоянно се води пропаганда и агитация за бъдещо съвместно управление на Варна с общинските съветници на БСП! Общинската ръководителка на ПП ГЕРБ Варна - район "Приморски" отдавна е облякла червената си рокля, протежетата и ходят на събрания с червени фланелки, всеки четвъртък от 14 до 18 часа се събират бивши комунисти-пенсионери в офиса на клуба - членове на бившата комунистическа първична партийна организация на район "Приморски"... Комунистическата пропаганда и агитацията вървят с пълна сила в ПП ГЕРБ Варна, ама този път тези хора ще отнесат яко хурката, защото варненци разбраха що е то ПП ГЕРБ Варна и кой стои зад този комунистически проект! Даже и старите гербери няма да гласуват за тази мръсна комунистическа пяна, която задуши пак всичко ново, европейско и прогресивно в ПП ГЕРБ и съсипа надеждите за по-добър и справедлив живот.
Отричат за брожения в ГЕРБ-Варна срещу Кирил Йорданов
2011-06-27 15:13:30
Коментар: Комунистическата пропаганда и агитация вече върви с пълна сила в ПП ГЕРБ Варна, ама този път тези хора ще отнесат яко хурката, защото варненци разбраха що е то ПП ГЕРБ Варна и кой стои зад този комунистически проект! Даже и старите гербери няма да гласуват за тази мръсна комунистическа пяна, която задуши пак всичко ново, европейско и прогресивно в ПП ГЕРБ и съсипа надеждите за по-добър и справедлив живот на обикновените хора в България! Да кажем дружно на изборите НЕ на листата за общински съветници на ГЕРБ Варна! Не на това компроментирано и корумпирано ръководство на ПП ГЕРБ Варна! А Бойко Борисов да идва след изборите да си чисти кочината ПП ГЕРБ Варна от тези комунистически компроментирани и корумпирани боклуци!!!
Отричат за брожения в ГЕРБ-Варна срещу Кирил Йорданов
2011-06-27 15:11:37
Коментар: ДА КАЖЕМ ДРУЖНО ОЩЕ ОТ СЕГА - НЕ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА ПП ГЕРБ ВАРНА! НЕ НА КОМПРОМЕНТИРАНОТО И КОРУМПИРАНО РЪКОВОДСТВО НА ПП ГЕРБ ВАРНА! Аз мисля, че вотът на варненци ще бъде наказателен - против листата за общински съветници на ПП ГЕРБ Варна! На практика, с гласовете на ПП ГЕРБ, варненци ще изберат Кирил Йорданов за 4-ти кметски мандат, но в общински съвет Варна ПП ГЕРБ ще бъде малцинство! Кирил Йорданов ще управлява града пак с хората на БСП и Борислав Гуцанов, и ДПС и Янко Станев! Павел Димитров, след очертаващият се провал на ПП ГЕРБ Варна на местните избори, няма да има никакви по-сериозни политически позиции в общински съвет Варна и нещата ще си останат както си бяха и досега. С една дума, запазва се сегашното статукво в управлението на града! Абсурд е ПП ГЕРБ Варна да вкара в бъдещия общински съвет обещаните от Павел Димитров 15-16 общински съветници от ГЕРБ и то обещани при вариант 41 общински съветници, а не 51 както ще бъдат пак сега! Абсурд е с тази комунистическа политика и пропаганда на ГЕРБ Варна на практика да стане това! В офиса на ПП ГЕРБ Варна - район "Приморски", където членува и Павел Димитров, постоянно се води пропаганда и агитация за бъдещо съвместно управление на Варна с общинските съветници на БСП! Общинската ръководителка на ПП ГЕРБ Варна - район "Приморски" отдавна е облякла червената си рокля, протежетата и ходят на събрания с червени фланелки, всеки четвъртък от 14 до 18 часа се събират бивши комунисти-пенсионери в офиса на клуба - членове на бившата комунистическа първична партийна организация на район "Приморски"... Комунистическата пропаганда и агитацията вървят с пълна сила в ПП ГЕРБ Варна, ама този път тези хора ще отнесат яко хурката, защото варненци разбраха що е то ПП ГЕРБ Варна и кой стои зад този комунистически проект! Даже и старите гербери няма да гласуват за тази мръсна комунистическа пяна, която задуши пак всичко ново, европейско и прогресивно в ПП ГЕРБ и съсипа надеждите за по-добър и справедлив живот на об

«8910111213141516»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.7 + 2.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook