Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rado

«91011121314151617»

Бойко Борисов за Кирил Йорданов: Искам го, но той да реши
2011-06-26 17:50:41
Коментар: ДА КАЖЕМ ДРУЖНО ОЩЕ ОТ СЕГА - НЕ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА ПП ГЕРБ ВАРНА! НЕ НА КОМПРОМЕНТИРАНОТО И КОРУМПИРАНО РЪКОВОДСТВО НА ПП ГЕРБ ВАРНА! Аз мисля, че вотът на варненци ще бъде наказателен - против листата за общински съветници на ПП ГЕРБ Варна! На практика, с гласовете на ГЕРБ, варненци ще изберат Кирил Йорданов за 4-ти кметски мандат, но в общински съвет Варна ГЕРБ ще бъде малцинство! Кирил Йорданов ще управлява града пак с хората на БСП и Борислав Гуцанов, и ДПС и Янко Станев! Павел Димитров, след очертаващият се провал на ГЕРБ Варна на местните избори, няма да има никакви по-сериозни политически позиции в общински съвет Варна и нещата ще си останат както си бяха и досега. С една дума, запазва се сегашното статукво в управлението на града! Абсурд е ПП ГЕРБ Варна да вкара в бъдещия общински съвет обещаните от Павел Димитров 15-16 общински съветници от ГЕРБ и то обещани при вариант 41 общински съветници, а не 51 - както ще бъдат пак сега! Абсурд е с тази комунистическа политика и пропаганда на практика да стане това! В офиса на ПП ГЕРБ Варна - район "Приморски", където членува и Павел Димитров, постоянно се води пропаганда и агитация за бъдещо съвместно управление на Варна с общинските съветници на БСП! Общинската ръководителка на ПП ГЕРБ Варна - район "Приморски" отдавна е облякла червената си рокля, протежетата и ходят на събрания с червени фланелки, всеки четвъртък от 14 до 18 часа се събират бивши комунисти-пенсионери в офиса на клуба, членове на бившата комунистическа първична партийна организация на район "Приморски"... Комунистическата пропаганда и агитацията вървят с пълна сила в ГЕРБ Варна, ама този път тези хора ще отнесат яко хурката, защото варненци разбраха що е то ГЕРБ Варна и кой стои зад този комунистически проект и даже старите гербери няма да гласуват за тази мръсна комунистическа пяна, която задуши пак всичко ново, европейско и прогресивно в ПП ГЕРБ и съсипа надеждите за по-добър и справедлив живот на обикновените хora!
Бойко Борисов за Кирил Йорданов: Искам го, но той да реши
2011-06-26 17:05:15
Коментар: АНДРЕЙ РАЙЧЕВ: ИМАШЕ ГРАНДИОЗЕН ПЛАН, ГЕРБ И БСП ДА УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ДЪРЖАВАТА! http://www.kultura.bg/bg/article/view/18549 След успеха на проекта на бившата комунистическа партийна и стопанска номеклатура и агентура на ДС наречен НДСВ, се подготвя на същия принцип и от същите хора през 2006 г. проект ГЕРБ, който трябва да замени в управлението на страната вече компроментираната и корумпирана НДСВ, да елиминира от властта, по същата причина, ДПС и да управлява страната в коалиция с БСП! Проектът ГЕРБ стартира, както и НДСВ, като национално гражданско движение - сдружение, което после прераства в политическа партия! Третият опит за реализиране на такъв проект, от същите тези хора, е проектът АБВ, който обаче претърпя пълно фиаско, поне засега! Народът - тъп, прост, миризлив..., ама от време навреме се пробужда и поглежда с едното си око какво става наоколо. Кои осъществиха проекта НДСВ - хора от бившата комунистическа и стопанска номеклатура и агентура на ДС, хора от Генералското движение в БСП, хора от кръга "Монтерей", влиятелни червени масони... Е, в осъществяването на проекта ГЕРБ участват същите играчи, в т. ч. Президентът Георги Първанов, проф. Божидар Димитров, ген. Цвятко Цветков(и тримата свързани с ДС, и тримата червени масони...), хора от Генералското движение в БСП, хора от кръга "Монтерей"... Избират Бойко Борисов да реализира този проект, наречен Граждани за Европейско Развитие на България, който по първоначалния си замисъл не е десен проект, а социал-демократически такъв! С една дума, тогавашното АБВ на Георги Първанов и компания! За реализацията на този проект са мобилизирани всички възможни щатни служители на БКП и ДКМС, такива който тогава не членуват в БСП, щатни и нещатни служители на Държавна сигурност, бивши милиционери и военни и всякакви други комунистически отрепки, който са изхвърлени от политическия и стопански живот на страната за далавери, корупция... Структурите по места се осъществи от бивши щатни служители на БКП, ДКМС, МВР и МНО. З
Бойко Борисов за Кирил Йорданов: Искам го, но той да реши
2011-06-26 16:59:18
Коментар: ИСТИНАТА ТАКАВА, КАКВАТО Е! http://www.kultura.bg/bg/article/view/18549 Бойко Борисов обаче, веднага разбира, че този проект ГЕРБ, вече като партия, е обречен без подкрепа от водещите парламентарно представените партии в Европейския парламент и водещите европейски лидери. Веднага се насочва към силните на деня в ЕС и ЕП - Европейската народна партия, Християн-демократическия съюз... Завързва лични приятелства с Ангела Меркел, Силвио Берлускони, Никола Саркози, Жозе Барозу... Най-интересното е, че вече дясно-центристката ПП ГЕРБ става през февруари 2008 г. член на ЕНП с протекциите и гаранциите на СДС(Надежда Михайлова) и ДСБ(Иван Костов)! И ето ви и парадокса – ляв социал-демократически проект, с учредители бивши щатни комунисти и комсомолци, щантни и нещатни служители и сътрудници на ДС, бивши милиционери, военни..., изкуствено го превръщат в дясно-центристи. Ама той си остава и в момента си е - “дясно”-комунистически?! Ръководството на ПП ГЕРБ и учредителите, ненавиждат СДС и ДСБ, а за лицето Иван Костов въобще да не говорим! Те ненавиждат и ръководството и членовете на БСП, който смятат че са ги лишили от полагащия им се по призумция "мазен кокъл" и участие във властта по време на прехода! Свидетел съм на събрания на ГЕРБ, на който ортодоксални комунисти - щатни служители на БКП, щатни и нещатни служители и агенти на ДС, бивши милиционери, и военни - всички до един бивши комунисти, облечени даже в червени рокли и червени фланелки, хистерично да крещат, че ще смачкат на предстоящите избори мръсните СДС-ри, ДСБ-ри и комунисти от БСП?! Чак сега ми стана ясно, защо в ПП ГЕРБ има леви и десни гербери и защо нещата в партията са подредени на принципа: милиционер - роднина, военен - роднина, агент на ДС - роднина, щатен работник на БКП - роднина, червена рокля - червена фланелка... Андрей Райчев: Разказът завърши! Да, разказът завърши, но преразказът едва сега започва. И то с долни и мръсни задкулисни игри и пазарлъци за съвместно управление между ГЕРБ и БСП сега!
Борисов: Вдигането на заплати и пенсии ще изчака за след изборите
2011-06-20 13:55:20
Коментар: Ами нали това се цели, хората да се разочароват и да не отидат да гласуват. Ниската избирателна активност ще вкара много повече общински съветници от ГЕРБ в общински съвет Варна. Ако, примерно, при 60% избирателна активност ще са необходими 3000 гласа за да се вкара един общински съветник, то при 30% избирателна активност ще са необходими 1500 гласа! Интереса на политическата класа е, колкото се може по-малко гласоподаватели да отидат да гласуват на местните избори! Така, че съвета ми е да отидете и да гласувате, независимо за кого!
Бойко: Безработни сте - търсят се овчари
2011-06-19 15:37:26
Коментар: Ето Ви инфо по темата за "овчарите" от Интернет! КОЛЕЛОТО НА ВЛАСТТА: http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=11925

«91011121314151617»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook