Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ani

«5678910111213»

Тотомилионерът от Перник: Ще похарча парите за фадроми
2012-11-21 13:34:46
Коментар: Ей, големи идиоти са журналистите!? Не мирясаха докато не го покажат! Диваци и да го убият, няма да наследите вие милионите! Или вие сте на принципа: "Я не сакам на мен да е добре, я сакам на Вуте да е зле!"
Сръбският премиер Ивица Дачич: Цени европейски, заплати - африкански
2012-11-21 13:31:18
Коментар: Да, бе да!!!!!!!!!!!! Нашите са по-ниски и от Сърбия, а цените ни много по-високи - хляб, цигари, закуски, градски транспорт, музеи, ж.п. транспорт, кафе, бира и мн. други - имам преки впечетления от м. юни, т.г. Само дето ние и войни не сме имали като тях!
Уволнен персонал и спад на обороти във варненските заведения
2012-11-21 13:24:25
Коментар: Абе, " умните" не пушачи, от кога не сте ходили по заведенията!? Почти вс. са празни, аз също поспрях - нямам никакво намерение да плащам по 2-3 лв. кафето например за да го пия с приятелки след работа на сладка раздумка за избиване на стреса под дъжда или в мъглата!? Със същия ентусиазъм можем от кафе-машина в Морската градина! За пушачите - има три заведения в града, където се пущи, не мога да ви ги напиша по разбираеми причини, открийте ги сами!! Дори за Нова година може би за първи път от 25 години ще си остана в къщи. Най- вероятно и догодина няма да гласувам на изборите по тази причина. Да гласуват екологично чистите хора - не пущачите, само, че тия по принцип са непушачи - такива и в работата си много, много не "пушат"! - не се претоварват! Дано живеят с орлите - Наивници!!!!!!!!!!!!!!
Стела Иванова, домоуправител: Искаме публично извинение и едно голямо „благодаря“ от Евгения
2012-11-15 17:50:51
Коментар: Ама, кифло! Теб нямали кой да те смъцафръца в мазето?! Та той,човекът щом е започнал работа през октомври няма как да е получил първата си заплата!? Ти в ред ли си, ходила ли си някога на работа или се издържаш от общите пари!? Не знаеш ли, че в България се плаща на месец? След като толкова хора влизат във входа нали имате чистачка!? Нали затова ти дължат 600 лв.!? Те са със същите права като теб!? Те са ползватели! Не са длъжни да се регистрират там - длъжни са да имат постоянен адрес, а ти да ги впишеш в домовата книга. Егати домоуправителката!Може ли сама да прави такива изявления за 600 лв. на 65 семейства - по 9,20 лв. на семейство!!!!!!!! Не доумявам, кажи къде да те намера да ти дам 9,23 - за твоето семейство!? Не мога да дойда на адрес - ти смяташ, че входа не е "Червен кръст".Простотията българска няма край! И това било "жена"!?
Собственици на кръчми във Варна стягат протест срещу ембаргото за пушене
2012-11-01 18:43:24
Коментар: Ами перете си дрехите по-често! Те освен на цигари се вмерисват и на пот, чесън ...............! Стига сте "хапвали" с децата си в заведения след 22,00 ч. Освен закон за здравето има и закон за закрила на детето! И аз искам зали за пушачи и не пушачи и глоби за непушачите, когато сядат при пушачите да бъдат глобявани! Да видим колко родители стриктно "пазят" децата си от цигарен дим!

«5678910111213»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook