Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ani

«67891011121314»

13-годишната плувкиня Джорджия от Варна разплака Бербо
2012-10-24 11:11:56
Коментар: Браво на децата!!! Браво и на теб Гери!!! Ти беше една изключително красива девойка и млада жена! И сега си красива, но ти се оказа и изключително успешна майка! Поздравления!!! Да са ти живи и здрави и още много, много да те радват! А на тях - да не спират с големите успехи, за да радват и нас!
Варненски общинари мислят как наемателят на БМ да остане боксовата легенда Ивайло Маринов
2012-10-24 10:33:40
Коментар: Не ви ли е срам!!!!!!!!Кого го интересува, че детето ти не било в детска градина!? На времето детето на Ивайло Маринов да не би да е било уреждано с детска градина!?Много не дрънкай глупости, че сина му не знам дали е сутеньор, но и да е не го е пратил той!? А новите подраставащи поколения са агресивни още от детската градина! Като ти дадат и на теб "тенекиен медал" и твоето дете ще настаним в детска градина!? И място на брега ще ти дадем, ама май няма за какво! Привилегий за дрънканици не се дават!!!!!!!!!Поне като не си циганин да се беше научил да пишеш на правилен бълг. език!?
Готвят амнистия за пушачите
2012-09-27 12:26:08
Коментар: Коя Европа не пуши? Само Англия и Италия са със абсолютна за брана. Защо като заведенията бяха на две зони - за пушачи и не пушачи, непушачите сядаха на местата за пушачи??? След като не иска да диша задимен въздух ще се лиши от моята компания и присъствие, ще си говорим през стъклото! Не съм длъжна да се чувствам престъпник, защото съм пушач, цигари в БГ се продават навсякъде и то на цени по-високи от много европейски държави.Внасям си акциза на държавата със всяка кутия, че и отгоре!Мой личен въпрос е да пуша или да не пуша! Няма място за сравнение с наркотиците, къде ги продават официално в БГ, а дискотеките по-добре да миришат на цигари, а не да продават на децата Ви твърди наркотици!Ако във влаковете миришеше на цигари е много по-добре отколкото да смърди на 30-40 годишна тоалетна не измивана никога!Като не пуша ще възпитавам подрастващите! А дано, ама надали!!!!!!!Какво правят подрастващите след 22,00 ч в заведения каквито и да са те!? Нали има закон и за тях? Кой го спазва!? Майка му дими на маса пред кафенето то седнало в количка, майка му пуши и в кащи в хола си, то не вижда ли тогава!? Безумия, а ма я да забранят и цигарите, и алкохола, и автомобилите, и велосипедите /накой може и да падне/ и ролерите и компютрите/и те са вредни/ и мобилните телефони, и рапа - и той пречи от няколко дни! Да изкоренят тревата - води до алергий! Идиотизъм, след идиотизъм!
В България отговорни за трафика на три тона кокаин няма
2012-08-24 19:05:42
Коментар: Чиой ли е наркотика!? Познай от три пъти!!!
Прогнозират до над 20% отлив на пътници от БДЖ
2012-08-24 18:50:36
Коментар: do port:Това не е социализъм! Ако е така то тогава Германия е най-социалистическата държава в Европа! Повечето от "началниците" в ж.п. имат скрито участие в автобусните превози! Директна печалба с "непрекъснато повишение на цените на горивата"! И те са в ръцете на държавата - нали златната акция е в държавата ?! Товарбите превози по ж.п. са много по-евтини, ама как да стане, като се калкулират транспортни разходи и на места може да се окаже, че някой стоки са ги возили в такси до потребителя! При почти 100 % частен автомобилен транспорт, кой с кого се конкурира, като си е жив картел!Железницата е с предназначение - източване, на кого му пука за екология и по-евтини превози! Ние плащаме - те реализират печалби!!!!!!!!!!!!!

«67891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook