Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ani

«123456789»

Майката на варненеца Ваньо Минков: Синът ми ще стане жертва на един абсурден договор
2013-08-08 14:19:26
Коментар: Абе, тя и Гергана уж беше виновна, те и медицинските сестри бяха уж виновни, то и Сергей Антонов преди доста години беше уж виновен, но на практика май се оказва, че по света знаят, че при нас е пълно отсъствие на нормално правораздаване, на нормална държава и пълна продажност и кланене на великите сили и при нас може да мине номера! За да търсят тук доказателства, които не са намерили, значи че и там нямат, ама на българин, що да не е "виновен'?!
Майката на варненеца Ваньо Минков: Синът ми ще стане жертва на един абсурден договор
2013-08-08 14:14:01
Коментар: Има ли насрочено дело? Къде се намира момчето в момента? С гаранция става ли? Ако трябва подписка кажете къде?
Майката на варненеца Ваньо Минков: Синът ми ще стане жертва на един абсурден договор
2013-08-08 14:11:58
Коментар: Какви са тези идиотизми! Кажете какво трябва да направим!? Протест, подписка, някой да поеме инициативата и да спасим момчето!? Най-вероятно и той е невинен! А в крайна сметка виновен или не, все тая! Той е българин, ако е виновен да го съдят тук, да не сме без закони!! Сега един по един ще ни екстрадират в САЩ ли, защото някой идиот е подписал накакъв безумен договор! За два месеца - двама българи! Както е тръгнало, колкото сме малко - ще ни свършат! А американците си измъкват извергите от Ирак и ги съдят в САЩ? Сега остава и с Путин да подпише нещо подобно и половината за САЩ другите за Сибир! Аман от пишман управници!
Дянков ще преподава в Харвард
2013-07-29 18:07:39
Коментар: Да преподава ако ще и на Луната! Тоя не знаеше елементарни икономически правила за разлика от студенти в 2-3 курс! Еле за криза! Блазе им! Ще имаме надежда, че студентите които ще обучава, като хукнат по света ще играят ролята на "икономически бомби" и в други икономики, не само това чудо на представата за мъж и икономист наречено Симеон Дянков! Той много, ама много разбира от кризи! Ако не беше той сега нямаше да търпим ДПС - управление!
С полет на Авиоотряда Борисов си прибрал телето Бойка
2013-07-10 09:26:04
Коментар: Не зная дали те лъжат, но вие сте пълни диваци!!!!!!!!!!! Кой самолет няма отделение "карго"! И слон можеш да вкараш, зависи от типа самолет! Или може би очаквате телето да седне и да бъде обслужвано в бизнес класата!? С кафе!? За какво му е на Добри дол летище? Ами каца на най-близкото и от там с кортеж! То бива, бива ама такава тъпотия чак не бива! То калинка до калинка не само в институциите, но и в коментарите! Поне не пишете, че нормалните хора ще измрат от смях с пълното ви невежество по много въпроси!Бойко наистина е прав с фразата, че "матреала е зле". Той не е зле, а много, много зле!!!!!!!!!!!!!!!

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook