Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ani

«2345678910»

Бозов получил 89% от гласовете в ромските секции
2013-07-09 12:13:52
Коментар: Последно - за кого е купувал Янко Станев или той от две десетилетия е "купувач" независимо за кого, важното е да му се дават безотчетни пари за да "купи" най-много за себе си - например още някой апартамент от тези на Дънката!
Бозов получил 89% от гласовете в ромските секции
2013-07-09 12:08:17
Коментар: Не разбирам , какво толкова е чудно за ромските секции!? Чакали са някой да им плати за да отидат да гласуват на балотажа! Въпреки това спечели Портних! Бях член на комисия: 119 за Бозов, 159 - за Портних и 3 невалидни бюлетини. Категорична победа за Портних, въпреки че активността е мн. ниска. Но какво от това - та това е балотаж! Ако сте имали други желания да бяхте дошли на първия тур!? Отново Варна избираше най-малкото зло на първия тур. Дано Портних успее за година и половина да защити проекти и да получи европейски пари! Дано ги размърда ония в общината дето отговарят за евр. проекти - цяла дрекция!Бойко беше прав, че ще измрат от мързел, но К. Йорданов ги защити!? И "червени" общини получиха доста пари, но не и Варна!Не всичко зависи от цвета на кмета, а и от "кадърни" общинари.Ако отворим прозорците - ще падат от етажите, а какво правят и те не знаят!
44% от българите не подкрепят пълната забрана за пушене
2013-06-11 17:49:38
Коментар: Мен никой не ме е броил! Кой къде ги прави тези проучвания, един Господ знае!Трябват равни права и за пушачи и за непушачи. Постъпленията от акцизи се увеличили, пушачите не намалели, ама повече от 50 % били за пълна забрана!? Какви са тия противоречиви проучвания? Сами май не си вярват!
Внесоха поправка за отмяна на цигарената забрана
2013-05-29 12:49:03
Коментар: В тази държава пред здравето коленичат и тези, които не пушат и не пият!!!!! За съжаление! И тези, които си плащат осигуровките - също! Отговорете си сама защо е така!Той аспартамът е по-вреден и от цигарите и от алкохола, но няма безалкохолна напитка без него! Запитайте се какво дишате на светофар - аз цял ден да пуша в носа Ви не мога да Ви причиня такава вреда! В град, който по диагонал - от Владиславово до Морска гара е 10 км се допускат задръствания! Да бяхте си направили труда да се информирате, че Варна е третият град с високо съдържание на твърди частици във въздуха! Тук улици не са мити от Т. Живков насам! Вероятно от цигарите!
Внесоха поправка за отмяна на цигарената забрана
2013-05-29 12:39:06
Коментар: Това и правехме, запазвахме си места по телефона за заведения, в които имаше зали за пушачи, а тези за непушачи - бяха празни! Събирахме се и по домовете по празници! Те и за това някои и фалираха! Попитайте ресторантьорския бизнес колко милиона изтекоха само към Сърбия и Румъния по Коледа и Нова година!Информирайте се как стои въпросът в Турция дали ако си клиент на хотел или заведение с много звезди с/у определена сума дали забраната е налице! Как мислите германците дали са по-тъпи от нас, че не въвеждат забрана, ами Швейцария? И те не знаят нищо за вредата от цигарите! Просто си има показатели за разреждане при съответния обем! Спазват се правилата и не пестят ток от вентилационни ситеми!

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook