Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bella_vista

«5678910111213»

Гранд Мол прекратява договора с охранителната фирма „Джи ем секюрити“
2015-03-20 23:14:31
Коментар: Адекватни коментари на хората под тази статия. http://www.dnes.bg/temida/2015/03/19/ohranitelite-ot-mola-jestoki-agresivni-bili-sa-i-drug-pyt.257879 Верно сме ''зоопарк без стени''. И още малко инфо тук. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1409668 Така изглеждат и с такова излъчване са охранителите.Вие бихте ли си извикали охранители да ви пазят? Забележете коментара на съдиите, за това, че и те били родители. какво искат да кажат-че малките невинни охранителчета трябва да си идат при мама и тате? Мислите ли и че охранителната фирма не носи отговорност? Съдът трябва да се самосезира за тази фирма. Нали четохте колко любезни били руските войници в Украйна, защото Путин им наредил. И на тези са им наредили:''Всеки, който явно няма пари и няма да купува-вън! Бой по тиквата и си направете готиното, момчета!'' Това им е манталитета на тези получовеци-австралопитеци. Гледах репортаж как бито цял час момче от тези и други охранители на същата фирма в същия МОЛ се обадило на полицията, дошли полицаите и като се почнало едно прегръщане между полицаи и охраните, да се разплачеш от умиление!
Събориха къщата на варненския бул. „Приморски” 21
2015-03-20 20:16:22
Коментар: Бай-бай, стара Варна, хелоу безличние!
Гръцкият парламент прие закона за бедността
2015-03-19 22:19:42
Коментар: Много са си добри разсъжденията на FCB, а вашите разсъждания не са ваши, наляли са ви ги с фуния от Матрицата.
И други хора са бити от охранителите във варненския мол
2015-03-19 22:16:34
Коментар: Нямало да се укрие, защото имал годеница и бил студент?! Този ''мъж'' наистина си мисли, че ще си продължи живота, ще получи виШу, ще се ожени...Докато престъпниците правят своите грозни деяния тайно, надежда има, но когато почнат да не се крият, значи обществото се е демонизирало и ''Надежда всяка тука оставете.'' Големи затвори, в които затворниците да работят за прехраната си и някаква комисия от психолози, тестове за кандидат охранители. Да бият слабичък, кротък,скромен човек? Трима млади мъже? Да го ритат, докато му строшат ребрата? Нулева търпимост към такива нечовеци и техните работодатели, иначе ние ще сме в затвор, а светът ще е техен.
И други хора са бити от охранителите във варненския мол
2015-03-19 20:02:48
Коментар: Ако и тези бъдат пуснати, докато тече съдебното производство, ако охранителната фирма не осъмне с отнет лиценз, и ако вие продължавате да ходите в този МОЛ да купувате и боклуци, значи с нас като с общество могат да направят всичко. Оцелелите останки на Homo neanderthalensis и без друго са в тотален превес в кочината Варна и ние съществуваме по техните грозни ентропийни правила.

«5678910111213»

VIP
Работа за болногледачки/социални асистентки в Австрия
Работа за социални асистентки със слаби познания по немски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. Предлагаме: дългосрочни договори с добро заплащане, пенсионно и здравно осигуряване,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.6 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook