Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bella_vista

«34567891011»

Фермата "Приятели на четири крака" край Варна има нужда от помощ
2015-04-07 13:21:51
Коментар: Какви хубави снимки! Радост за душата, за който я има. Разбира се, че морлоците ще се дразнят от това място. Аз ще се опитам да помагам. Малко са местата, които носят светла енергия на България и това е едно от тях. ''Истина ви казвам, ако помогнете на едни от тия Мои най-малки братя, Мене сте го сторили!'' Така, че помагайте, защото животът е кратък и всичко материално е суета и гонене на вятъра. Бог да благослови това място!
Премиерът: Спортна зала е пример за тъпо, незаконно и некомпетентно строителство
2015-04-03 17:22:03
Коментар: Открита? При разкопки? А тя досега къде беше скрита? хахах
Голямото бягство на българина от Черно море едва започва
2015-04-03 08:56:33
Коментар: И аз не ходя вече на любимото ми някога плажче, на две крачки от дома ми. Слязох веднъж миналото лято и се отказах. Нов строеж на свлачището, багер изкореняваше пъновете на прясно отрязаните, довчера красиви, може би вековни дървета...Грозно заведение на брега на морето, с престояла, НО скъпа риба...Метнатите навсякъде рибарски мрежи, които никой не проверява и мисълта, че в момента може би се дави някой заплел се в тях делфин... И в заведения не ми се ходи по Черноморието-некачествените продукти, използвани в тях, независимо от цената, бледите, преуморени сервитьорки, работещи по много часове за малко пари, мазният собственикът на кръчмата, седнал да гуляе на някоя от масите, заедно с подобни на него приятели, дошъл да нагледа балъците, от които печели...Защото това е психологията на авторите на мутробарока-те разделят хората на тарикати на балъци, като към балъците спадат и гостите, разбира се,хах. Любовта към бетона и липсата на естетика допълват картината на мутробарока. Барокът поне е вписвал строежите си в архитектурната и природна среда на мястото, докато мутробарокът не се съобразява с това, гротеската е неговият жанр и призивите да садим картофи и да почиваме у нас са част от нея.
Портних: Инициирали сме стъпки за облагородяване на Дупката в центъра
2015-04-02 16:42:08
Коментар: Аз нЕма да гласувам за теб, кмете! Ще гласувам за Бозов, но признавам, че изразът ''облагородявам Дупката'' е култов, хах. С това да останеш в историята на Варна, малко ли е? Толкова сте полезни вие, политиците, че израз-шедьовър си е сериозно постижение. Най-много някой пиян английски ултрас да падне в нея и на т.нар. журналисти на другия ден ще напишат новина.
Камери са заснели хвърлянето на запалителната течност по Община Варна
2015-03-27 19:37:17
Коментар: Може просто да му е било готино да метне нещо по общината...

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook