Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bella_vista

«91011121314151617»

ЦРУ: В България живеят под 7 млн. души
2015-03-04 21:21:40
Коментар: Защо ЦРУ ни брои? Да види дали изпълняваме плана Ран-Ъп? Ние сме във ''Фермата на животните'' на Оруел и там ни е мястото, защото и ние държим животните във ферми, резервати, зоопаркове, и правим опити с тях, както световната върхушка с нас. ''Каквото горе, такова долу.'' Хермест Трисмегист. Сега също живеем в тоталитаризъм, но не го осъзнаваме, приспани от тъпи филми, тъпи реалита, хипермаркети. Скоро ще станем като получовеците от ''най-великата демокрация'', които се блъскат, падат, бият и тъпчат на входа на маркета, когато има разпродажба. Днес четох за хипермаркет във Враца. За какво му на град като Враца хипермаркет? Колко е средната заплата там?
Д-р Кокалов определи като безумна идеята на Москов за връщането на здравни правa
2015-03-01 21:46:21
Коментар: Никъде не съм писала, че аз не плащам здравни осигуровки, но сте прекалено тясно скроен и не виждате по-далеч от носа си. Просто защитавам слабите, кауза, която ви е непонятна. Разбирам, че някои от пишещите тука влагат много старание и използват пълния капацитет на двете си мозъчни клетки, разбирам още, че неандерталците са имали липси в челния дял на мозъка и не са можели да контролират емоциите, нещо, което и техните наследници не са овладели, за жалост. Пише се Русия или Россия.
Д-р Кокалов определи като безумна идеята на Москов за връщането на здравни правa
2015-03-01 20:30:00
Коментар: Не само в здравеопазването, Масовото съзнание ни облъчва със задачата:''Работи, плащай и умри! Мъкни камъкът на Сизиф бавно и мъчително нагоре, докато те смаже. За друго не си нужен.'' Идеята е безумна, защото няма да доведе до нови здравноосигурени, които да си плащат вноските. Това би могло да стане само с амнистия на неплащалите до сега, те вероятно и без друго не са ползвали медицински услуги. Това решение на Москов е плод на омраза и жажда за мъст на лекар към пациентите. Да си станал лихвар, д-р Москов, там има по-голяма възвращаемост. Нека има амнистия,/особено предвид на това, че и престъпниците не лежат в затвора и са все невинни/ и оттам нататък нека се плаща и да има болници за бедни, които не плащат. Нека има амнистия и за лекарите, които са си направили частни кабинети в държавни болници, ползвайки инвентара им, но нека се закрият, да си вземат кредити за оборудване и да си открият частни кабинети по пазарни правила. Както има пазарни правила за пациентите, така да има и за лекарите. Нека има лазарети в затворите, където да лежат нашите тежко болни мутри. нека лекарите, сложили тежки диагнози на такива мутри, се разследват и лишат от права. Ето, дадох ти идеи, д-р Москов, дано ги прочетеш. Липсата на състрадание няма да коментирам, тя е въпрос на пряка със СвръхАза, каквато не всички имат. Безплатен обяд няма, но на края на всеки път стои не доктор, а Бог.
Кой го уби. И какво се променя
2015-03-01 19:32:21
Коментар: Не се сещам с кой от нашите политици да го сравня, използвайте въображението си. Приватизатор и политик от времето на Елцин, когато са се разграбвали несметните богатства на бившия СССР. Може пък в Русия да си имат Черни ангели, хах. Отгоре на всичко защитник на сатанистите от Бесен сектор. Все пак Путин, без да го идеализирам, се опитва да върне част от тези богатства на държавата. Надявам се, ако ни вкарат във война с Русия, българските мъже да направят като Йосарян и да се чупят, а срещу Мечо да идат да се бият Шиши, журналистите, политиците и синовете им.
Кой го уби. И какво се променя
2015-03-01 13:23:44
Коментар: Когато Нетаняхо влиза в Палестина, вие къде сте? И Израел ''не може да живее в мир със съседите си''. Но против него не ви плащат да пишете, нали? Когато САЩ разсипват и хвърлят в хаос поредната арабска страна, /по случайност враг на Израел, хах/, къде е будната ви журналистическа съвест? Толкова ли е изгладняло съсловието, че си продава така евтино душата? Всички всекидневници и телевизии пълни с русофобски статии. Е, кой води тази медийна война против Русия? Днес слушах, че Сорос имал 5% от Газпром. Ми каквото е станало тука, такова и там, но Русия е най-богатата на природни ресурси страна в света, кой ли ще да я хвърли в хаос, разкъса на парчета като гладно псе и ограби?! Путин доказа, че е блестящ във външната си политика и отиграва всеки удар против Русия в нейна полза. Затова са атаките лично към него, да не мислите, че писачите и робовладелците са се загрижили за руските граждани и техните права и свободи? Ние си имаме ДПС да се грижи за нашите, пък те си нямат хах. Може група чечени, грузини и укри да направят партия да защитават руските права и свободи, с американски наблюдатели и израелски пари. Ще ви се, а? Ще стане, ама друг път.

«91011121314151617»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook