Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Варнааа...

«123456789»

Изчезнал варненски бизнесмен бе открит мъртъв в дере
2012-12-05 20:45:01
Коментар: Всчики тези коментари са излишни! Убит-самоубит и т.н. Човекът има семейство и приятели, които наистина страдат. Тия сеирджийските дрън-дрън изобщо не са на място. Бог да го прости! Познавах го-много ведър и слънчев човек... До последно се надявах, че не става въпрос за него. Но Краси или друг на негово място-все е кофти. Един млад човек си е отишъл така или иначе и оставя след себе си много хора, които ще страдат и ще търсят в себе си вина за смъртта му....
От утре Wi-Fi в част от автобуси на "Градски транспорт" ЕАД Варна
2012-10-07 19:10:22
Коментар: batveso, тоя коментар ще си го принтна и ще си го адна на някоя от стените вкъщи-В ДЕСЯТКАТА СИ!!!
Знаете ли какво е родители да пищят: "Спасете ми детето"?
2012-09-29 13:58:28
Коментар: Вече само като чуя "цигани" и лудвам!!! Г-н Владимиров, абсолютно, безпрекословно и безапелационно съм на ВАША СТРАНА! Тая страна е мащеха за българите! Преди години по руската ТВ гледах един кратък, но разтърсващ клип. Мъж и жена се движат из града с някаква кола. Зад тях линейка-свири, свети, бибипка-тия двамата са важни и се правят на застреляни-не им пука. Докато не паркираха пред блока си, зад тях - линейката. Оказа се, че детенцето на точно тия двамата се е нуждаело от спешна помощ. Че като се затръшкаха, че като си заскубаха коситеее... А заплатата, която цитирате... НЯМАМ ДУМИ! Дянков и цялата пасмина - парламент, президентство, министри, съдебна система и прочие-само те си живеят в розова мъгла и дрънкат глупости/че и си вярват при това/.
Пътник във варненски автобус пострада, отнеха предимството на шофьора
2012-09-17 20:33:57
Коментар: Ами тогава защо по време на шофьорския курс инструкторът ме предупреди да се пазя ВИНАГИ, щом видя около мен: кола с ТХ регистрация, маршрутки, автобуси и бакшиши?!?!?! С времето се убедих, че добричлии трябва да си оставят колите на Елпром и да ползват активно градския транспорт.
Бившият шеф на ФКЦ ще оглави нов Фестивален и спортен комплекс във Варна
2012-08-31 20:15:13
Коментар: Раев си беше приватизирал ФК, спокойно можеше да си ходи там по домашни плюшени пантофки. Заслугата за всички фестивали и международни мероприятия е всичко друго, но не и негова. След като го низвергнаха се изтупа в гърдите какво национално и общоградско богатство е негова светлост, колко много е допринесъл за града ни... А защо не споменава нищичко с какво и колко е допринесъл за собственото си благосъстояние? Как успя от последния етаж на панелче до Джамията да се подреди в настоящото си имение и за чия сметка? За чия сметка изобщо е личното му облагодетелстване? Защото помня какво беше ФК от построяването му, та до наши дни. И от година на година нещата ставаха все по-драматични, овехтяването на сградата и всичко вътре-все по-очевадно, мероприятията все по-малко, циганията все повече... А ако познавате служители на комплекса, може да научите и при какви условия са работили за въпросния господин-ДРАМА!!! Така че да им е честит на суворовци! Човекът е свикнал на висок стандарт на живот, трябва да се погрижат да му го осигурят.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook