Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Варнааа...

«5678910111213»

Добромир Джиков: Ще участвам в изборите
2011-08-09 12:46:45
Коментар: Защо ли не се учудвам?!?!?! Аман от дотътрили се от всички краища на страната наперени и алчни кариеристчета, дето са с табели на гърдите: "Не мойш ма върна нивгаш на село!" Тоя момък откак се докопа до кметуване в един от варненските квартали, не е спрял да занимава света със себе си и да се тупка по гърдичките! Аман от парвенюта! Свършиха ли се читавите варненци, които НАИСТИНА обичат и милеят за града ни?!?!?! Които не са видели морето за пръв път на 18г. и след като са завършили някой от местните университети са забравили да се приберат при роднините... Нищо против хората от малките население места, но от тях не остана въздух за варненци. Надявам се да се появи достоен кандидат за кмет на Варна-чакаме го!
Пикадили официално с нов собственик
2011-07-29 13:32:00
Коментар: Пикадили бяха и моето място за пазаруване до момента, в който ги купиха сърбите. Тогава всичко тръгна надолу-високи цени, стоки с изтекъл срок на годност, отвратителен кулинарен щанд и прочие. Можеха да вземат пример от кулинарния щанд в Макао/Конфуто/-от целия град пазаруват там-цените не са ниски, но качеството на храната и вкусът са отлични! Преди можех със затворени очи да пазарувам в Пикадили Младост например, сега идея си нямам кое къде се намира. Непрекъснати реорганизации на щандовете и местоположение на продуктите. Преди си купувах рибата само от Пикадили, но се оказа че и тя е застояла и гадна. В Кауфланд пазарувам без никакви скрупули-там поне стоката няма шанс да залежи, винаги е пълно с хора. Обслужващият персонал е ненатрапчиво любезен и отзивчив. Не само цените привличат хората в Кауфланд-не сме прасета и за нас качеството на храната е от значение. Наскоро от Пикадили си напазуравах скариди за луди пари и... ги хвърлих-не знам как не съм усетила още в магазина, но като се прибрах и ги сложих в отворен съд вонята им можеше да убие и слон. За ЛИДЛ и ПЕНИ нямам впечатления, предубедена съм и не съм влизала там. Надявам се белгийците да внесат малко порядък, качество и желание да си върнат клиентите, още повече че конкуренцията вече е убийствена във всяко едно отношение-Кауфланд, Пени, Лидл, Билла, Макао и прочие.
Изчислиха: На България са нужни точно 3528 моряци
2011-07-19 15:07:34
Коментар: Към Burglar_est_Bulgarian: Ти наистина си ГОЛЯМ ТЪПАК! Не ме интересува пола ти, а това, че дори и него не смееш да си признаеш-тотално, напълно анонимен, но иначе се правиш на умен. Много филми си гледал, слез на земята и си гледай живота-със сигурност паничката ти не е пълна, щом си тръгнал да гледаш и да броиш жълтиците в чуждите. Ако спреш да сънуваш и започнеш да бачкаш може наистина да се качиш на лъскава кола :))) Креслив неудачник и комплексар!!! Вписал си женски профил и внезапно го заигра на 160кг, добре сложен мъж. ЛЕКУВАЙ СЕ! Не си добре!
Изчислиха: На България са нужни точно 3528 моряци
2011-07-19 14:35:57
Коментар: СПЕЦИАЛНО КЪМ Burglar_est_Bulgarian: Направих си труда да прочета коментарите ти и по други теми-втрещих се! Ти си за активно лечение бе, човек! На моменти не можеш да се определиш и полово-мъжко ли си, женско ли си! Такава воня, злоба и жлъч се лее от постингите ти/АНОНИМНИ/, че нещата намирисват на диагноза и активно психиатрично лечение :) Скрил си се зад дълбока анонимност/пиша в м.р., защото така като гледам и ти не си наясно с пола си, от прочетеното ми докарваш на сравнително образован мъж-комплексар/. Очевидно си от тези надъхани, но вечно недооценени мижитурчета, които вместо да редят собствения си живот броят жълтиците на по-успелите от тях. Лекувай се! Не се оставяй живота така да те смачка :))) И само да уточня-децата на моряците също се наричат ДЕЦА. Употребеното от теб "копеленца" е за една друга категория, която в днешно време дори не е актуална!Със сигурност заплатата и данъците, които плащам са значително по-високи от твоите, живея в мир със себе си и околните и ДА-съпругът ми е моряк. Децата ни не са копелета, на държавата плащаме доста повече от теб най-вероятно и караме хубави коли, защото сме си ги изработили! Може и да съм "ПИРУСТИЯ", но бачкам здраво и не си губя времето със заливане с помия на всичко, което мърда/метафора, ако знаеш какво означава/. Лекувай се! Бачкай! Търси начини за препитание,които да те устройват и спри да лаеш по хората! Не мисля, че лично аз и семейството ми са те ощетили с нещо, келеш с келеш!!! Когато се запознаеш отблизо с живота на моряшките семейства и тяхното ""благоденствие"-давай мнение. А не просто така-от борба със скуката и собственото си неудоволетворение от живота-да изливаш в пълна анонимност кофи с помия върху тези или онези. Неудачник!
Рязко увеличаване на пиратските актове в моретата
2011-07-14 12:48:22
Коментар: Статистиката е отчайваща! Въпросът е прави ли се нещо и какво срещу пиратските набези, както и да се разбере в крайна сметка къде отиват парите от откупите... УЖАС! Тия човекоподобни/сомалийци, индонезийци и пр./ получават милиони, а живеят като скотове. В същото време очевидно някой има интерес тези атаки и отвличания да продължават. Кой или кои са те?

«5678910111213»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook