Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Варнааа...

«123456789»

Връчиха заповеди за събаряне на незаконните постройки в „Максуда“
2014-06-28 11:41:29
Коментар: Честно казано вече изобщо не ми дреме какво се случва с циганите. Истината е, че цялата ни политическа сган се крепи на простотията и глада на циганската сган. Нищо няма да се промени, на 05.10. идат избори и властимащите нямат дупе да се зъбят на основния си електорат. Защото мислещите, работещите, плащащите масрафа на политическата и икономическа върхушка /които са едно цяло/ българи сме тъпаците, които им служат само за пълнене на касичките и колкото и да ревем от вопиющата несправедливост-все тая. И ако някой ми скочи с дежурния лаф-ами виновни сме си, защото не гласуваме-ще го сдъвча и ще го изплюя!!!! ЗА КОГО??? Обособила се е вече групичката на властимащите и това, че се сменят различни физиономии нищо не значи. И българите, и циганите ще живеем кой в по-голяма, кой в по-малка мизерия, а дали и кой ще гласува-няма никакво значение! Всички политици пърдят в едно гърне... Доказано е с годините, никой копче не може да ми каже! Така че, мили българи, вместо да храните празни надежди и да се опитвате да вярвате, че някой ще впрегне Манго да работи и ще го изкара от кочината му-слезте на земята и се опитайте да си подредите живота някъде по белия свят, където има правила и закони, чието спазване се контролира. Не може всички в държавата да станем политици и гешефтари, за да живеем ако не в разкош, то поне с някакъв приличен стандарт. Не искам да влизам в дебати с никого, това е моето мнение-България не е за българи
Закъсаха за персонал пред сезона на морето
2014-03-30 10:21:06
Коментар: Тоя пък къде ги видя тия цифри?!?!?!? 2000лв?????? 700лв.????????? Заплатата на готвач е 400-1000лв/като повече от 600лв обичайно са мираж. Не всички готвачи са главни, а и главните не се радват на 4-цифрени суми/. Работодателите реват, но вместо това да вземат да си избършат носовете и да си направят дългосрочни програми за набиране и задържане на персонал. А не да се подиграват с хората/работници и клиенти/ и да се опитват да си напълнят джобовете с пари от нискокачествени услуги, на принципа ден година храни!
Варна отбеляза Деня на народните будители
2013-11-01 16:16:51
Коментар: Честит празник, българи! На 31.10.2013г. в Двореца на културата и спорта с голям концерт тържествено бе чествана 50-годишнината от създаването на ОУ "Добри Чинтулов". Нещо по въпроса, Морето? Или това не е от особено значение в навечерието на Деня на народните будители... За ваше сведение на концерта гост беше пра-правнучка на патрона на училището. Навярно и това не е от значение за вас...
Влизат в сила промени в Правилника за прилагане на Закона за семейните помощи за деца
2013-09-01 17:20:53
Коментар: А какво стана с прословутата идея на тия бандити за детските? Ще влиза ли в сила, ще няма ли??? Нали обещаха по 100лв. детски за ВСЯКО дете под 18г., а не само за циганетата и шепата българи, които гледат децата си на ръба на оцеляването?!?!?! Като си видя фиша и удръжките ми иде да вия. Плащам си като поп всичко-осигуровки, данъци и прочие. За капак за всяко кихване в семейството ми олекваме финансово, защото си плащаме над или под масата дори и за почукването на докторския кабинет. За двете си деца не получавам и стотинки, защото живеем с повече от 350лв./човек. Не искам да мисля как се справят семействата с деца и 35лв /толкова ли бяха?/ детски надбавки? Сигурно от тези надбавки тънат в разкош и не лишават децата си от нищо.
От тази година: Целодневно обучение и в IV клас
2013-08-31 13:23:10
Коментар: Тия от образователното министерство кефят! В нашето училище целодневно обучение /училище + занималня/ има само в ПЪРВИ клас/в повечето други училища и тази екстра липсва/. Защото сградния фонд и броя на учениците/паралелките не позволяват целодневно обучение за ІІ, ІІІ и сега и ІV-ти клас! А до VІІІ-ми ще има да почакат докато още поне милион българи с отрочетата си преминат еднопосочно през софийския Терминал 2. Огромното болшинство от българите, власите и турците от ЦИГАНСКИ произход не намират смисъл да ходят на училище, а останалите в България БЪЛГАРИ /в т.ч. български арменци, турци, руснаци, евреи и прочие/ няма да са достатъчни, за да запълнят школските скамейки. Като Терминал 2 е по-добрия вариант. По-лошият вариант е да продължи геноцида над българския народ от страна на минали, настоящи и бъдещи правителства, парламенти и прочие политически и икономически /банките/ гешефтаджии.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.5 + 3.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook