Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Кептън

«34567891011»

Плевнелиев „хвърли камък” по управляващите
2013-07-15 22:35:23
Коментар: Merypoup, длъжностите трябва да се заемат от експерти, за да вършат работа, а не по признак харесване. Както един мой познат казваше, няма организация, институция или човек без проблеми, има такива, които не ги познават. Няма проблеми, които не могат да се решат, има хора, които не могат да ги решават. Мен много малко ме харесват, но целта е да си върна хората - живи и здрави, корабът и товарите - невредими и толкова, а дали ме харесват или не въобще не ме интересува. Простичко, мямат вкус! Но тове не е по темата!
Плевнелиев „хвърли камък” по управляващите
2013-07-15 17:25:01
Коментар: Хм-м-м, професор доктор Боян Чуков, един от най-големите арабисти и специалист по арабски тероризъм - разбирайте - "Ал Кайда", "Хамас", "Хизболах", и т.н. Защо не, човекът разбира от тероризъм, прочетете книгите му ... поне тези които са явни, а не другите с анализите за терористичните организации в Либия, Косово, Босна и т.н. Горещо Ви ги препоръчвам - има какво да научите - човекът е много добър експерт.
Президентът призова за баланс между разходите за издръжка и за технологично обновяване на армията
2013-07-13 11:35:30
Коментар: Колкото по-малко толкова по-добре. Да, да ама не, когато става дума за полицията! Съвсем между другото, България е на едно от първите места в Европа по брой полицейски служители на глава от населението и сигурно затова сме пропищели от бандитизма по селата и градовете. Нещо повече, полицейските структури все повече се срастват с бандитизма. Иначе казано за подслушване може и 100 милиона да се дадат, защото сигурно има за какво, ама когато става дума за армията не може, или по-скоро нека уволним още поне хиляда. След това ще се наберат качествени кадри, ама на кукуво лято. Кой се хваща с институция която непрекъснато се съкращава. Може би да си поканим един . единствен Чък Норис и да съкратим всички останали?
Спирането на съкращенията в армията не било отказ от реформа според министъра
2013-07-12 16:31:22
Коментар: Да, да ама не! Исландия няма да изпълнява задължения към НАТО каквито са поели нашите управляващи. То не беще Ирак, то не беше Афганистан, нито Либия с операцията в Средиземно море и т.н. Така, че каквато сме си я надробили, такава ще си я сърбаме!
Борисов: За да се разцепи ГЕРБ, трябва да се разцепя аз
2013-07-08 20:13:21
Коментар: Бойко, Бойко, не се имай за господ, не си такъв освен в собствените си очи. За да си имаш за господ трябва поне някой да те признае, някое чудо поне да сътвориш, само че такива неща не останаха и май че не ще станат ...

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook