Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Кептън

«123456789»

Бизнесът иска мъже и жени с пенсия на 65 г.
2014-03-15 13:59:36
Коментар: Какво означава това! Цял живот ще ти вземат за пенсионно осигуряване, но допълнително ще направят всичко възможно да не ти дадат нищо, - защото при тази продължителност на живота средностатистически няма как да доживееш да получиш някаква пенсия - ще си умреш на работното място от претоварване (по избор - инсулт, инфаркт или дядо рачо щрак - щрак). моите родители цял живот бъхтяха, осигуривки им вземаха, но така и не доживяха да видят като какво ще да е това животно - пенсия. като си гледам и аз съм тръгнал по същия път, ама това е друга тема!
САЩ намекват за военен отговор срещу Русия
2014-03-09 16:38:08
Коментар: Скъпи коментатори! Въпрос - Кое е легитимното правителство в Украйна - това, което бе избрано на избори или това, което дойде след Майдана? Въпрос на въпросите е и кои са снайперистите, които стреляха по хората на Майдана! Регионалното правителство на Крим е законно избрано! Снайперистите не са ли същите, които обстреляха хората на пазара в Сараево и предизвикаха намесата на НАТО. Там по-късно се оказа, че не са сърбите а самите представители на т.нар. мюсюлманска нация. И какво от това, отнесоха го сърбите! Съвсем между другото, те сами са си виновни - това е резултат от политическия инженеринг на другаря Тито - той си измисли какви ли не нации - македонска, мюсюлманска и предизвика съдбата ... Има и други политически инженери, които измислиха т.нар. "помашка" нация и т.н. Въпросите с Украйна са колкото политически, толкова религиозни и икономически. политически за сфери на влияние, религиозни дзоколкото и до днес Украйна е разделена на католици, буферна зона от униати (православни под върховенството на папата) и православни християни. Кримските татари са толкова татари, колкото и монголи, това са остатъците от Златната орда на Тимур хан (основател на нова китайска династия), но това е много дълъг въпрос ... Икономически, защото става дума и за нефт и газ в изключителната икономическа зона и т.н. Чао!
Илиян Василев: И без кристална топка е ясно, че „Южен поток" няма да се случи
2014-03-05 20:52:25
Коментар: За човека с кристалната топка, изглежда му е повече от ясно, че може би, едва ли не, оперетата "Набуко", също няма да се случи!!! И ако на някого нещо е повече от ясно ... то защо ли защо, сър господин посланик Румъния взе с решение на Международния арбитражен съд газовото находище "Олимпийское" от Украйна, с едно малко повече от спорче, по въпроса за делимитацията на изключителната икономическа зона в близост до о. Змейни. Съвсем между другото, в това малко повече от спорче, превърнало се в христоматиен пример, извлече полза Турция по въпросите за делимитацията на изключителните икономически зони в района на Егейско море. Просто, насрещно си ги разделиха с Египет в ущърб на Кипър (кипърската изключителна икономическа зона в мористо направление се оряза до жалките 35 морски мили). Що се отнася до България,Румъния продължи с проблемите за делимитационните проблеми около вече откритото газово находище "Домино" от производствено значение в румънския съседен блок на българския проучвателен блок Хан Аспарух (естествено в наш ущърб). Ако трябва съвсем точни да бъдем въпросът с Крим е отново въпрос за нефта и газа в крайбрежните му води. А приказките за кристалната топка ги помним от нефтопровода "Бургас-Александруполис", само че от цялата пропагандна шумотевица спечели който си мълчи и работи по въпроса - отново Румъния с нефтопровода "Констанца - Триест". Така, че националния интерес е тръбопроводите да се случват, а не да ни заобикалят, а след това с плач Йеремиев да оплакваме пропуснати възможности.
Пловдивчаните - най-щастливите хора у нас, Варна изпреварва с броя на висшистите
2014-01-05 10:04:04
Коментар: Според Заратустра (Зороастър): Който не знае и не знае, че не знае е щастлив - остави го! Който знае, но не знае, че знае е спящ - събуди го! ... ... ...! Който знае и знае, че знае е пророк - следвай го! Останалите определения на Зороастър оставям на Вас, защото не е хубаво всичко наготово да получавате - потрудете се, а коментарът просто е излишен
Вузовете като заложници
2013-07-27 22:24:35
Коментар: Трябва да се развива производство, а то започва с изграждане на специалисти. Без съвременно материално производство, няма излизане от никаква криза. съвременният национален бизнес е по-скоро паразитиращ ликвидатор, в чиито бездни потънаха "Кремиковци", ОЦК - Кърджали и с двата се разправи небезизвестния Валентин Захариев; БДЖ - се него се разправиха последователно т.нар. Веселин Йосифов (50 бракувани западногермански спални вагони) и Николай Василев (прословутия договор за мотриси "Сименс"); БМФ от над 150 търговски кораби, преобладаващата част от които отидоха на скраб, сега под български флаг на последно дихание са 21; "Балкан" - успешно ликвидирана от Гад Зееви; СО "МАТ" - успешно ликвидиран от небезизвестния Вили Бец, Завод за дизелови двигатели "Перкинс", Завод за дискови запаметяващи устройства - приватизиран за да бъде ликвидиран, Агрополихим - Девня - ликвидиран от небезизвестния Банев и т.н. Специалистите ги има, но постепенно заминават в чужбина, т.е. там където има работа. съвременното състояние на материалното производство е под всякаква критика, защото просто всичко се изцежда и ликвидира. Университетите не са виновни, за това, че производствената и изследователската част от техните кадри отиват там, където заплащането им е по достойнство, а не да се срамуваш че си българин.

«123456789»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook