Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на dosev

«123456789»

На офицерския плаж намериха писмо в бутилка
2014-01-19 20:41:35
Коментар: да! точно така. Името на плажа е от много време, когато там бяха камънаци с малко пясък между тях и любимо място на "гларусите" вечер, а през деня на събиращите миди или ловци на риба с хавайски копия. Лятно време голяма палатка и "яловете" на морско училище в комбинация с офицери и старшини.
Събарят опасна сграда в центъра на Варна, била клошарско сборище
2014-01-19 12:31:20
Коментар: Аз съм последния човек, който би защитил некадърниците от Община Варна, но в конкретния случай трябва да се вземе някакво решение. По всички закони собствениците са длъжни да поддържат имотите си - това, че има стагнация и те не могат да ги продадат изгодно е единия проблем, а другия както се спомена са архитектурните паметници. Предложението за ремонт/наеми/връщане е несъстоятелно - от къде Общината ще ги вземе парите за ремонта? То ако имаше достатъчно пари за инвестиции/крадене и т.н. града ни щеше да бъде в друго състояние.
Събарят опасна сграда в центъра на Варна, била клошарско сборище
2014-01-18 18:07:00
Коментар: много добре! но във Варна има и други опасни и сборище на наркомани и бездомници сгради. От колко години една сграда на ул. Приморски до градския басейн се руши, дори горя. Нормалното преминаване по тротоара е нарушено, а ако се мине е опасно за пешеходците. Да не говорим, че този район се посещава от много туристи и тази ситуация въобще не е реклама на Варна и туризма в нашия град.
Изоставените близнаци от Варна намериха свой дом
2014-01-18 15:52:41
Коментар: аз съм убеден, че има много по-подходящи хора за тях. вярно е, че процедурата е дълга и е още по-вярно, че трябва да се съкрати и най-вече да се помисли за децата - дали приемните родители са в състояние да осигурят всичко нужно за тях, или децата ще осигуряват приемните родители с детските и т.н. не познавам хората на които са дали децата, но е станала голяма грешка.
Директорът на Руското училище във Варна е бил сътрудник на ДС
2013-11-21 22:24:47
Коментар: е и ? то един "буда" и член на СИК беше министър председател, син на един от ДС беше министър на външните работи, физкултурник стана МВР министър, и много други от ляво и дясно. Парламента бъка от тях. Това е България дами и господа! нищо ново под слънцето.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.8 + 2.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook