Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на dosev

«123456789»

Правят нова кооперация върху стара варненска къща
2014-11-14 07:36:11
Коментар: Тук се говори за запазване на историческите ценности в конкретния случай - архитектура. Да, това трябва да се пази и държавата/общините да поддържат това наследство. Въпроса е те какво правят? Отговора е - НИЩО! Резултата: полуразрушени и опасни сгради, свърталище на наркомани и клошари - опасност и от пожари, загрозяване на града и излагация като туристическа дестинация - особено къщата на бул. Приморски до басейна; къщите до Областната управа и много други. В конкретния случай въпроса е: Каква е архитектурната ценност на сградите? Те трябва да се съборят! Решението после: да се построи новата сграда с архитектурни елементи на старата, реставрация - много скъпо, майната му и нова сграда от метал и стъкло. Във всички случаи бандитите от Община Варна и РДНСК трябва да вземат отношение по въпроса във връзка с техните правомощия!
ЕС и НАТО объркаха всичко, което можеше да бъде объркано
2014-03-20 20:02:52
Коментар: Защо трябва да чета това в нета, а не да го чуя в новинарските емисии в България? Това го казва германец, парламентарист, няма значение че е ляв. Казва го точно и с факти доказва лицемерието на Запада и ЕС. Защо българската политика и политици не виждат по-далеч от носа си и винаги заемат "партер"? Бих се гордял като българин, ако някой от парламента, правителството, президентството беше автор на това, а сега изпитвам само СРАМ!
80% от жителите на Крим искат присъединяване към Русия
2014-03-10 20:01:54
Коментар: Дядо Тиква, ти да не ги бъркаш с делегатите на конгреса на ГЕРБ. От това, което четох излиза, че са гласували повече от 101 %, което "би" и така наречения Татов режим - тогава беше 99. и нещо си %.
80% от жителите на Крим искат присъединяване към Русия
2014-03-10 19:56:30
Коментар: Flame, за разлика от нас руснаците имат достойнство като народ и нация. Те никога няма да забравят участието на украински дивизии на страната на Хитлер и предателството на татарите по време на втората световна война. Няма и да предадат сънародниците си, както ние медицинските сестри в Либия. Относно бюлетините, пак ние имаме ноу-хау и жалките бяхме и сме ние - Росен Плевнелиев като президент, а втория опит се провали.
Читател с благодарствено писмо към кметицата на район "Приморски"
2014-02-23 10:37:46
Коментар: Крайно време е Общината да започне изграждане на обществени паркинги. Синята зона около Чаталджа превърна не само тези тревни площи в паркинги - българина не обича да плаща, дори символично! А най-голямата тъпня е платения паркинг на ЖП гарата - заминаващи, пристигащи пътници, пациенти на Транспортна болница, клиенти на Митницата и т.н. - защо трябва да плащат ?

«123456789»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки с -33% на всички серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook