Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на dosev

«5678910111213»

Психиатър: Самозапалващите се не са луди
2013-03-27 18:54:41
Коментар: дядо, не съм виновен,че бай Ганъо е герой на българската действителност от Алеково и по-раншно време. в много от партиите има честни хора,които действително и силно вярват в посланията на партийните босове. тук има едно голямо: НО- тези хора никой не ги издига в партийните структури - всичко става пак по български. обикновенно тези хора не са така гласовити и изпъкват тези които наричаш " активисти" и съм съгласен с теб. преди доста години участвах в кампанията на Свилен Крайчев, не така активно и гласовито, но станах без да искам свидетел на договорки на други хора, които се биеха в гърдите, че са против БСП и ДПС, а после се прегърнаха с тях и се отвратих тотално от така наречените "пишман" политици-далавераджии. и аз искам "свестни" хора, но съм реалист и виждам как системата ги изхвърля. същите схеми станаха и на изборите през 2011, така че за съжаление Бай Ганъо е повече от жив в нашия политически живот.
Съдебната система в България - една от трите най-зависими в ЕС
2013-03-27 17:48:34
Коментар: дядо и тук пишеш глупости. хората които започнаха работа в съдебната система по това време отдавна, поне от 4-5 години не припознаваха БКП като нещо водещо. по същото време започна и "безвремието" и така наречените юристи като млади и прагматични хора се ориентираха там където са и сега - в сенчестата страна-зависими,корумпирани и т.н. просто защото със честности спазване на законите никой не става богат, дори юристите.
Психиатър: Самозапалващите се не са луди
2013-03-27 17:31:16
Коментар: дядко,приятелю не си прав. преди много години един човек ми каза,че парите не миришат. аз сега ти казвам, че те и не са партийно оцветени. само глупак или силно заблуден човек може да говори за ДС, БСП и т.н. партии в този смисъл,който говориш ти. отдавна партиите и твоите любимци се превърнаха в организирани престъпни групи и търговци на влияния и лично облагодетелстване. платени клакъори-силни думи, но неверни. надали ще го разбереш. бъди здрав!
Събарят ресторант "Буната" защото бил незаконен, построен върху земя отдадена под наем
2013-03-26 10:33:58
Коментар: на някой му пречи. на кой, не е важно, няма кой да разследва. че, община и рднск изпълняват нечии поръчки за никому не е тайна. СИМБИОЗА!
Кирил Йорданов изнесе горчивите истини в отворено писмо до гражданите на Варна
2013-03-26 07:48:44
Коментар: да, може и така да е!/за представителните функции/,но нищо не става и без неговия подпис. след като ги знае нещата и като съдия защо не е сезирал прокуратурата и вземе всички мерки за прекратяване на престъпните практики. без да сън юрист в НК има едно нещо наречено " престъпно бездействие", за което със своите изявления той показва,че е напълно отговорен.

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook