Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на niki

«5678910111213»

Варненски ученици по балет с Гран При от световен шампионат в Италия
2017-10-25 15:44:51
Коментар: Браво! Дано да се развиват в това толкова "варненско" изкуство и да блестят на големите сцени!
МОН забрани принудителните дарения и платените курсове на настоятелствата
2017-09-27 13:56:17
Коментар: ПрИкраснУ! Само че министърът никъде не казва, че т.нар. безплатно образование е минимум образование. Ако се зачетете в стандартите на МОН, всички говорят за "минимални изисквания". Родителските общности в училищата обаче искат всичко да бъде НАЙ и то да се получи незабавно и без тяхно участие. Държавата, общината - те са длъжни да осигурят целодневни паркоместа за деца + храна, бавачки, детегледачки, допълнителни занимания и т.н. Писмото на министъра е глупав ПР - виж как бащицата се грижи за горките дечица! А какъв е проблемът да се събират пари, за да се подобрява материалната среда на училищата? Какъв е проблемът да се организират допълнителни платени курсове? Какъв е проблемът да се закупуват от родителите съвременна техника и консумативи за нея? НИКАКЪВ! Само един всъщност: позата "Бе ко ме занимавате с глупости, бе! Ако исках да плащам, щях да го дам в частно училище..."
"Просвета" за черно-белите учебници: Едно добро начинание е на път да се провали
2017-08-31 19:28:54
Коментар: Разбира се, и с това съм съгласна. Лошото е, че сгафиха със съобщението в сайта и с изявлението на шефа си, като подали инфото и към сайта на МОН. Никоя държава не може да си позволи да подкрепя или покрива подобни изказвания, защото правителствата падат :) Хубава вечер, Име :)
"Просвета" за черно-белите учебници: Едно добро начинание е на път да се провали
2017-08-31 18:59:26
Коментар: Име(nick), много е важно не само какво, но и как го правиш! Разбира се, че няма лошо в това повече хора да могат да си позволят учебниците. Но начинът, по който беше оповестена тази "стратегия" на издателството, внуши на публиката, че става въпрос за държавна политика на сегрегация по имуществен критерий - за богатите цветно и луксозно, за останалите - черно-бяло и некачествено. Така че няма какво да мрънкат тези от "Просвета". Получиха обществена поръчка и се опитаха на гърба на държавата да си правят сиромахомилски PR. Сега просто трябва да им отнемат и поръчката.
"Просвета" за черно-белите учебници: Едно добро начинание е на път да се провали
2017-08-31 17:58:50
Коментар: Сега на "Просвета" им се налага да правят кризисен PR, защото вчера шефът им окъка метеното. Пусто, да си беше мълчал, ама е нагъл и прост - както повечето в т.нар. елит у нас...

«5678910111213»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook