Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на niki

«123456789»

Директорът на Националната мрежа за децата: Имаме проблем с политиките за детето и семейството
2020-01-03 14:47:54
Коментар: Слушах цялото интервю на този човек, излъчиха го по "Хоризонт". До този момент не съм чула никой от протестиращите да обяснява за кариеси, петна и пр. Такива като Богданов си ги измислиха и направиха от тях основа на своята пропаганда. И Богданов, и всички останали, които се занимават със социална работа, независимо дали в НПО или в държавни и общински служби, трябва да преминат много задълбочени психотестове и тестове за интегритет. А текстът на Закона за социалните услуги предполага коренно противоположни тълкувания и затова правилно беше спрян.
Варненци готвят протест срещу антисемейните закони, влизащи от януари 2020 г.
2019-08-28 14:22:00
Коментар: Chalky, Вие лично колко сигнала подадохте за пияници и насилници с деца, а? Що за манипулации и приказване ан гро? Щял бил социалният да влезе и да прецени. На какво основание ще влезе и по какви критерии - няма разписани такива - ще прецени? Equilibrium, текстът Ви е толкова неграмотно написан (осигОрен, никаква пунктуация, лошо съгласуване) и изразява толкова посредствен интелект (ако не желаят да им влизат в къщите, значи крият нещо лошо) и селяндурщина, че най-добре май да дам сигнал на социалните, те да поискат разкриването на самоличността Ви чрез Морето.нет и да дойдат да Ви приберат децата, щото не им осигурявате нормална среда с простотията си!
Варненци готвят протест срещу антисемейните закони, влизащи от януари 2020 г.
2019-08-28 14:03:39
Коментар: През изминалата година съм подала поне 5 сигнала за просещи около МУ - Варна циганчета в училищна възраст. Купуваме им храна от стола и им даваме да се нахранят, но никой не ги пита защо не са на училище. След сигналите ми изчезват за по 2-3 дни и после се връщат пак. Е, къде са социалните, а? Страх ги е да ходят по махалите, но за да си направят нормата, ще ходят да провят по къщите на хора, за които се е получил анонимен сигнал, че слушат музика до късно, пък имат малки деца. Предвижданите промени в законите няма да имат очаквания положителен ефект, защото сами по себе си са недопустими. Очевидно, това не е начинът за решение на казуса със защитата на децата. В параграф 22 сме, а там сме вкарани от некадърните писачи на стратегии.
Варненци готвят протест срещу антисемейните закони, влизащи от януари 2020 г.
2019-08-28 13:53:50
Коментар: За, стратегия е нужна, но не уж отменената Стратегия. Може би Chalky и Equilibrium са чели внимателно и с разбиране проекта. В него липсва основата - дефиниция на понятието "дете в риск" и на критерии за определянето на едно дете като такова. Тази липса отваря широко вратите за административен произвол, за мафиотизиране на приемната грижа и осиновяването и за нарушаването на основополагащите човешки права на всички. Родителите са априори виновни, а мерките ще се провеждат от същите чиновници, които и сега не се справят. Хората са прави да протестират, защото правната продукция, включително и що се отнася до защитата на детето, е дело на некадърни, но добре платени калинки.
Разкриват 13 нови паралелки в училищата във Варненско през следващата 2019/2020 година
2019-04-24 12:22:43
Коментар: В Четвърта всички романски езици - френски, испански и португалски. Ми италианският де остана? Морето.нет, да си върнете репортерчетата в да си доучат, ама не в Свободния, че още повече ще влошите положението.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook