Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Друг

«123456789»

Граждани протестират пред сградата на община Варна след трагедията с дете в Морската градина (снимки + видео)
2019-06-30 20:30:46
Коментар: Целички? Какви целички? За разлика от почти всеки друг път, тук няма лична облага. Настоява се за спокойствие и безопасност, нищо повече. Никой няма апетити към нищо Ваше. И как да няма нищо общо случаят? Движението на автомобили създава опасност за всички почиващи. Наистина е нереалистично да очакваш децата да са на каишка.
Граждани протестират пред сградата на община Варна след трагедията с дете в Морската градина (снимки + видео)
2019-06-30 19:54:03
Коментар: Кое точно е нелепо, г-н Милев? Освен коментарът Ви.
След трагедията с прегазеното дете: Протест иска спиране на колите в Морската градина
2019-06-30 19:52:11
Коментар: Г-н Милев, разбирам, че егоизмът Ви надделява. Всъщност няма никакво значение какъв е юридическият статут на територията. Факт е, че от десетилетия тя се използва и възприема като парк от обществеността. Но дори и да е квартал, то общината разполага с правомощията да ограничи движението по ВСЯКА улица в града по съображения от обществен интерес. Така и не разбрах, в кой нормативен документ се гарантира правото на придвижване с КОЛА? Ако подобно право е обезпечено, то тогава държавата трябва да осигури МПС за всеки, който иска да се придвижва с автомобил. След като са избрали да живеят там, следва да се съобразяват и с особеностите на местността и да ходят пеш. Комуто ползите, нему и вредите. Основен принцип.
30 000 ученици оставени без физкултурни салони, във Варна няколко училища са без спортни помещения
2019-06-27 13:04:49
Коментар: Такива средства хвърлиха за Найден Геров, основен конструктивен ремонт, затвориха го напълно за повече от година. И накрая - няма салон, няма помещения за всички желаещи и за целодневно обучение, площадките в двора не са пипани от десетилетия. Целево разходване на средства в полза на обществото и подрастващите.
Поставят "легнал полицай" на пешеходна пътека във Варна след смъртта на пешеходци
2019-06-26 10:34:06
Коментар: До колегата "Варненец" Добре, ако трябва да съм пунктоален са точно 350 м.(гугъл мапс). Ама на чужд гръб и сто тояги са малко. Точно така, това е град. В града живеят хора. Те са приоритет, а не колите. Хората трябва да могат са се придвижват нормално. Не всеки може да припка като младо яре, питай възрастните и трудноподвижните хора. Или пък дори някой натоварен с пазарски торби. Напълно съм съгласен, че организацията и видимостта са лоши. Точно затова адекватното решение е пешеходен светофар. Така на водача няма да му се налага сам да преценява, ще се съобразява със светлините. А не като има проблем да си затвориш очите и без да си напънеш мозъчните клетки просто да премахнеш пътеката.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook