Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sovini

«8910111213»

Кметът отчете построеното през последните месеци на управлението си
2013-03-12 21:40:41
Коментар: Crusader - абсолютно съм съгласен с теб. Все още се намират малоумници да му дават трибуна на това леке, което на всичко отгоре и не работеше. Само нещо отчиташе и се мазнеше на ББ (последният му гуру), за да се долепи до него при рязането на поредната му лентичка по повод Великото откриване на част от улична пресечка.
Общински съветник от Варна обяви гладна стачка с искане за независима проверка на дейността на общината
2013-03-12 21:30:40
Коментар: Когато някой се осмели да надигне глас, трябва да бъде подкрепен. Търсим ри под вола теле, доникъде няма да стигнем. Защо тук коментиращите не пишат за това, което пише общинската съветничка? Защото нямат информацията, която тя има. Поради тази причина трябва да я подкрепим, за да може всичко да излезе наяве.
Пчелари: Пчелите в България масово измират, държавата нехае
2013-03-12 21:13:24
Коментар: Уважаеми zorro, Моля за извинение, но сарказмът ти е неуместен. Сещам се за една вярна констатация на ББ (различна от многото лъжи, които изрече), че където разровиш в държавата - вони. Решението е инициативата на гражданите! Инициатива за всеки проблем, подкрепена от възможно най-много хора, без да се занимават с въпроса "кой кой е и за какво се бори", защото има достатъчно хубавци, които наблягат на дребните интрижки, за да ги навират в носовете на хората с мисълта за собственото си величие.
С грамадата растат и спекулациите за Пламен Горанов
2013-03-10 13:23:28
Коментар: Не случайно днес протестиращите са се обърнали и срещу медиите - те сами се оплакаха от това. Защо? Защото се опитват да омаловажат протеста - на Пламен и на всички. протестът не е започнал от Пламен, но неговата саможертва се превърна в символ. Ето, затова трябва да му се издигне паметник, за да напомня на всеки, влязъл във властта за настоящите протести. Твърде много медиите залагат на въпроса за разединението на протестиращите. това говори не за журналистически професионализъм, а за нещо друго... Като са толкова загрижени, по-адекватно би било да дадат своя принос, като вместо да търсят разделение и разправии между хората, да обърнат внимание на всички искания, да ги систематизират (като са по-умни от протестиращите) и това да показват. Сега всеки съвестен гражданин, трябва да подкрепя протеста с каквото може - било, като излезе заедно с другите, било с оставянето на камък за увеличаване на грамадата и т.н.
Протестът на живо в снимки: Ден 28
2013-03-09 13:02:53
Коментар: tatyana1 не слушай тези, които тук ти дават акъл. Може и 5 човека да протестират, но това са те - Човеците. Няма никакъв уличен терор, никаква диктатура. Не ни навирайте в очите познатата партийна терминология

«8910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook