Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petrova

«34567891011»

Формират маломерни паралелки в девет училища във Варненско
2012-10-16 18:13:28
Коментар: До авторите на статията: "...във Варненско..." се разбира Варненска област, а всъщност решението на общински съвет Варна е за община Варна, естествено. Оттук следва, че е некоректна информацията, тъй като "...във Варненско..." има доста повече маломерни паралелки, предполагам!
Ресторантьори и собственици на заведения искат отпадане на забраната за пушене
2012-10-08 12:14:52
Коментар: Щом в Европа могат без цигари в заведенията си, значи можем и ние. Стига с нашите лигавщини и безредие. После хвалим реда в чуждите държави и говорим за хаоса в България. Нали промяната трябва да започне от всеки един от нас? Ами ето - това е една от стъпките.
Ученици от варненско училище откриха стружки в сандвичите си
2012-10-06 06:32:14
Коментар: Ехее, вие само Европейския съюз дето не сте сезирали! То бива престараване, бива, ама чак пък толкова. Директора пък така ли никой не го е уведомил, че смятат да правят ремонт по време ядене, че да предвиди някои неща. Няма ли персонал, дето да му дойде на ума да предпази храната. То се вземат превантивни мерки, а не отпосле да се правим на работни като уведомяваме де що институции има в града, че да демонстрираме загриженост. Не за друго, ами щото може някой родител да се оплаче, ще тръгне по медиите, ще вземе да стигне до министерството и виж сме развалили имиджа на образованието във Варна. Еййййй, няма управия!
Минималната заплата различна според населеното място и стандарта на живот
2012-10-06 06:25:29
Коментар: Ей сега вече достигнахме комунизма: Всеки работи според възможностите си и получава според постербностите си. Знаех си, че у бат Бойко се крие един отявлен комунист, закърмен с изеите на Маркс и Енгелс. Не ви е срам, бе, управници, наглостта ви няма край! Ама народа продължава да се кланя на Всевишния Бойко, да се опиянява от него и приближените му, да се скандира ГЕРБ. Прости управници, прост народ, стадо, като овцете - Бойко овчаря, а Цветанов кучето, дето завръща отцепилите се. Срам сте за България, управляващи!
Ректорът на ТУ-Варна: Турският посланик в България трябва да бъде отзован
2012-10-06 06:16:49
Коментар: Аз не познавам ректора, нито качеството на обучението в ТУ, но за да напише толкова конкретни неща в писмото турския посланик, явно има преки впечатления от обучението на студентите и от тяхната реализация след това. Така, че вместо да иска отзоваване, по-добре да се замисли над проблемите в университета. Заради ниското образователно равнище на нашите университети младите хора на България бягат да учат в чужбина. Ама за разлика от турските студенти, не се завръщат в родината си след това. Накъде отиваме, Българийо!?!

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook