Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petrova

«67891011121314»

Дарителите: Колата на митрополит Кирил е стара и блъсната
2011-12-09 13:10:07
Коментар: Йордане, завистта и злобата са чужди за мен, именно за това не мога да приема твоето невинно обяснение за приетия от митрополит Кирил дар.
Дарителите: Колата на митрополит Кирил е стара и блъсната
2011-12-09 10:48:34
Коментар: Господин Гендов, ние, читателите ли ви изглеждаме тъпи, невежи и балами, или...? Значи колата не била нова - на цели 2 500 км. - три пъти Варна - София и обратно. Ама тя наистина е стара вече, друго си беше да е на 0 км. За господин Гендов - толкова: имал човека волята - дарил, както разбирам - поддържа и безплатна кухня - евала. Не го познавам човека, но ако това дето казва е вярно, моите уважения. В крайна сметка като е решил да дари кола на митрополита лошо ли е направил? НЕ. Друг е въпроса - за вярата и морала на митрополит Кирил, за облика на българската християнска църква, за смирението, за суетата /отхвърляна от християнството/, за бедните миряни, за вярата на хората, за ...за...за... Аз съм дълбоко вярващ човек и все по-малко вярващ на служителите на българската църква. Само едно знам - не сме ние тези, дето ще съдим горкия човечец Кирил, има кой!
Станишев: Дянков да млъкне най-накрая
2011-12-02 18:01:19
Коментар: Аз пък живея в 16-ти апартамент и нямам ... сили ...да слушам простотиите на бат Бойко! Може ли да работим двамата със съпруга ми, образовани хора сме, на отговорни длъжности сме и да не можем да живеем без кредити и без да треперим дали ще успеем да закърпим месеца, дали ще имаме пари за закуска на двете си деца, дали можем да си платим данъците, дано да не се разболее някой, че край с всичките ни сметки, абе, ИЗОБЩО НЕ МИ СЕ СЛУШАТ ИЗХВЪРЛЯЦИИТЕ НА НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК С ПРОСТАШКО ПОВЕДЕНИЕ и на всички подлизурковци около него, дето вече го имитират и в жестовете и в походката,и в мимиките! Време е да отстъпват място на умни и ерудирани личности, които знаят какво говорят и могат да застанат зад думите си, да поемат отговорността и да доведат едно поне нещо, под което са си сложили подписа, докрай. Такава нестабилна държава НИКОГА не сме имали!
Хиперактивният първокласник от Варна остава в същия клас
2011-12-02 17:42:57
Коментар: ЕЕЕ, класния сигурно...го линчуват? АБЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ СЛУЧВА С КЛАСНИЯ? velmax, имаш ли предложение? Може да го изпратиш до директора или до РИО. А, всъщност може да му назначат и на него социален асистент, той сигурно има нужда вече след всичко, което му е минало през главата до сега, вместо да ограмотява децата.
Демонтират Венера от Варна
2011-12-02 17:33:21
Коментар: Е, сега вече много ме разсмя Кирчо! Значи като я откриваше беше законна, сега пък - не! Ама вече човека работи за управляващата партия и няма как - трябва да преразгледа всичко досегашно по критерия за законност на силните на деня. А пък в тази комисия по естетизацията - откъде са намери хора с толкова голямо въображение??? Силиконови цици и член изпод наметката - трябва да си много перверзен, че да приемеш по този начин едно произведение на изкуството. Ей, господа художници и скулптуристи - от днес: всички женски тела с малки цици и ясно да се вижда какво носят под полата, че иначе...веднага към комисията по естетизация. Абе някой знае ли кои са хората в тази комисия?

«67891011121314»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 1.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook