Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petrova

«123456789»

Обезопасиха район пред училище в с. Горен чифлик
2013-02-13 12:41:45
Коментар: Аз предлагам да върнем чл.1 от Конституцията!
На 93 години почина Леда Милева
2013-02-05 17:08:45
Коментар: Поклон пред светлата й памет! Тя е поредния ерудиран и уважаван интелектуалец, който ни напуска, но важното е, че оставя след себе си творчество, което ще я направи безсмъртна! В последните години се разделихме с цяла плеяда незабравими дейци на изкуството и културата, които създаде така критикуваното време на социализма. Дали времето на демократични промени, отприщило свободата на творчеството и изкуството създаде личности, пред които ще се прекланяме след години? А днешното управление - нима някой мисли, че би създало подобни личности? НЕ! Даже би унищожило създадените, ако го оставим да управлява!
Трагедията на 12-годишния Теодор от Провадия разплака България
2013-01-29 17:36:06
Коментар: Къде е държавата, бе хора! Как може едно дете да бъде оставено да се измъчва, заради липса на средства! Това е геноцид към хората! Съжалявам детето и близките му, защото е убийствено да знаеш, че здравето на детето ти зависи от пари, които нямаш. Дано Бог му помогне!
Добричлия нападна млада жена, спасиха я четирима варненци
2012-12-13 12:38:33
Коментар: Е много глупав спор - да не би момчетата снощи като са хукнали да спасяват жената да са питали първо престъпника откъде е? И има ли значение изобщо? Някои хора влизат в някакви филми, вземат се много на сериозно, смятат, че само защото са от еди-къде са нещо повече от останали. Така, обаче може да разсъждава само "малкия" човек. Така, че не спорете с взелите се за велики, няма смисъл. Сега да кажем едно "Браво" на момчетата, проявили гражданска позиция в такъв момент. Дано да се увеличават хората, готови да помогнат, независимо откъде са те!
Варна с 30 нови тролейбуса благодарение на ГЕРБ
2012-11-24 17:51:33
Коментар: Ей, тези ГЕРБ...за никъде не сме без тях. Как ще им благодарим, незнам. Икони вече трябва да им правим, нищо друго не е достойно за ТЯХ! Корупцията премахнаха, що виновни арестуваха, че даже и ги пуснаха, реформи в образованието направиха, добре, че приеха новия закон и министърът прочете учебниците, ами реформите в здравеопазването, ами акълите дето даваме на Европа - и те без ГЕРБ са загубени! Я по-хубаво да се наведете за поклон...

«123456789»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook