Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на &&&&&&

«456789101112»

Бургас отвърна на нападките на варненския кмет
2013-03-30 10:08:44
Коментар: сегашния областен коста базитов и директорите на дирекции в общината , които се разпореждат с общински пари-строителство, асфалт, снегочистене, транспорт, комунална дейност, наеми, пазари, социална дейност-са пряко замесени в кражбите чрез възлагане на общински поръчки на роднини и съученици./%от получената от фирмата сума-варира около 20 % средно цифрата.. проверете колко милиона са отпуснати от община варна на частни фирми за тези дейности , умножете по %-та и ще видите с колко са ощетени гражданите на варна, т.е. колко неща, които трябва да са налице в града като чистота, транспорт, строежи липсват и са отишли в джобовете на тези престъпници. които за съжаление са си оправи;ли перфектно документите и никога няма да влязат в затвора. ч не че има прокуратура и съд , дето имат мерак да ги вкарат там, но това е друга тема.
Бургас отвърна на нападките на варненския кмет
2013-03-30 09:53:16
Коментар: киро иска да каже че вместо за варна кинтите по грешка отишли за бургас, моля ти се.. драги зрители киро като наглост и идиотщина няма равен. този алкохолен психопат и върл крадец още не може да повярва , че след 14 години няма да е още 34 години кмет на варна. чуди се кой му е виновен. че герб е наливал пари в бургас спор няма. ама че киро е откраднал с престъпната си кохорта поне 40 % от евро- и държавните пари за варна, в това пак няма спор. освен това киро кой го подкрепи за кмет последно- герб,пак спор няма. колкото и да изглежда неадекватен, престъпника киро, откраднал много милиони от данъкоплатците на варна, много добре си знае каво прави и тотално е обвързан с мафията. разбира се кръстниците на тази мафия са в общински съвет-варна, не са в в някоя сладкарница.
Хиляди без вода днес във Варна
2013-03-29 19:12:34
Коментар: киро, хубаво подаваш сигнал и информация, ама вик то не е като енергото. там играят големи интереси. освен това е по тежък монопол от тока. човека, който трябва да отговори за този кредит, е не толкова вълканов, ами е киро йорданов и освен него- другарката от свободния университет- тоталната % таджийка от магисталите- лиляна павлова- тя беше министър на водите тогава. ----------------------------- но това е безпредметно- няма шанс срещу вик. това е само мнение. и е мнение не "фалшиво" с цел косвено да ги защити. просто вик - варна е фактор. дълго още ще е така, щото е нужно да се приватизира. много хора стават богати чрез вик и на гърба на вик, няма да допуснат промяна в обозримо бъдеще.
Северна Корея подписа план за ракетен удар срещу САЩ
2013-03-29 19:05:42
Коментар: все едно един пор да каже- аз съм готов да си уредя сметките с лъва, ей сега ще му е..а м....та.
Северна Корея подписа план за ракетен удар срещу САЩ
2013-03-29 19:03:06
Коментар: отдавна се смея с тези гучовчи. това момченце другаря чен бил готов да си уреди сметките със сащ. сега 20 минути трябва да се смея като минимум. бисерите стават все по големи по темата. уникално. мен ако питате, чен е готов да участва във филма "път към ада" като главен герой. само че няма да е филм, ами ще е реалност.и дори няма да е колкото филм- примерно 1-2 часа, ами и по-кратко ще е пътуването му..има нема половин час.вероятно. баща му, дядо му, не бяха чак толкова зле.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook