Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на &&&&&&

«2345678910»

Борисов: Честитя на варненци обещания от ГЕРБ циклотрон
2013-03-30 19:02:43
Коментар: извинявам се, че не е по темата, ама просто не е истина какви хора са били във висшия ешелон на властта 3,5 години. снощи в панорама- владислав горанов. това е пълен шок. не стигат думите да квалифицираш такава личност- комбинация от нагла усмивка, корумпираност, самодоволство, надменност. с една дума -отврат. не знам как телевизора ми е оцелял да не хвърчи от терасата. няма такива хора по земята. това е върха на престъпниците.хора, забравили на кой свят живеят, работейки извън законите, знаейки, че съд не ги лови. трагедия. надявам се да бъдат завинаги отстранени от ръководни държавни постове.
Борисов: Честитя на варненци обещания от ГЕРБ циклотрон
2013-03-30 18:57:45
Коментар: ако щеш да откриеш и циклона байрон, другарю пожарникар, все тая, и мира радева с тези 30 % не може да ти помогне. бита карта си е бита карта. нямате шанс във варна & регион. дори и твоята отличничка от варненския своб . университет - лилето, не може ти помогне. тя разбира от..асфалт, ама не е и това сигурно. и умее да се вози на снегорин... да така е другари.
Борисов: Честитя на варненци обещания от ГЕРБ циклотрон
2013-03-30 18:54:24
Коментар: хаха. за по-наблюдателните; от висшата кохорта на герб-6 броя- цветанов, борисов, найденов, павлова, атанасова, добрев, двамата се скриха след като ги замерваха с камъни. това са атанасова и борисов. защо ли е така??/ много е просто. само цецко заедно с добрев и павлова се показва по телевизията и медиите. найденов нали се оказа че крадял, те сами си отсвириха по техен сценарий-виждате ли, ние сме за народа и махаме от редиците си корумпираните. но !! борисов и атанасова никакви ги нямаше повече от месец.хаха. сега за цоклотрона се появиха с присъствие и коментари. изводи: циклотрона е свързан с много кинти..мноого кинти. и не знам дали е заслуга на герб, ама герб и сещате се кои личности много милиони ще папнат от него. 2 извод: не се случва случайно във варна преди софия- ами има си връзка с патакламите покрай киро йорданов и всичко преди изборите. това е положението.
10 млн. евро искат за Лара
2013-03-30 12:52:08
Коментар: наистина няма пряка връзка, и не знам как звучи, но с новината за "отвличането" и уличните протести спряха. има които знаят технологията.
10 млн. евро искат за Лара
2013-03-30 12:50:12
Коментар: един нормално мислещ човек, просто остава омерзен- 2 минути да им слуша изявленията по "случая лара". след като се омерзи, известно време е в пълен шок, а след това осмисля до къде могат да стигнат "хора без грам морал и достойнство, готови да останат на власт с цената на всичко, хора действащи извън закона.хора над закона. кой допусна да са във властат 3.5 години, а и сега чрез подставени лица ??? и ще допуснем ли да продължат да са на власт? ще разберем на 12.05.

«2345678910»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook