Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на &&&&&&

«34567891011»

10 млн. евро искат за Лара
2013-03-30 12:45:35
Коментар: ама другари. такава сума малко хора могат да боравят като бизнес . единия е -цветан цветанов. ха-изгряла ли е луната ? сещам се още един-киро йорданов- гр.варна, ама той сякаш по не е по темата , как смятате ?/ калин георгиев може да знае нещо, питайте го, ама той ще ви каже- другари, не искам да казвам щото да не провалим "разследването". а иначе и аз имам дете , разбирате колко съм загрижен. така е.хххххххххххххххааааа.
ЧЕЗ подаде жалба срещу България в Брюксел
2013-03-30 12:39:59
Коментар: пълна демагогия е на борисов и ко, а сега и на неговия " нов" колега- райков, че ще отнемат лиценза на чез.там имат по голям шанс в ставнение с другите 2 оператора/където шанса им е 0 /, но пак е само теоретичен. има закони в ес. -------------------------- това е предизборна демагогия.видите ли, ние се грижим за бедните. кьорфишек. -------------------------------- реалната постижима полза на тоя етап е да se задържи сегашната цена на тока и след 1.7 тази година. смехотворно е да се намали още.то има възможност, ама споменатите държавни енергийни хора трудно се разделят с официалните си доходи и неофициалните/от корупция/. освен това имат силно лоби при президента плевенлиев и премиера марин райков, макар че доста странни чувства ме налягат като го определям като премиер тоя..хаха.
ЧЕЗ подаде жалба срещу България в Брюксел
2013-03-30 12:27:48
Коментар: ЙЕС. тотално. г.н плескач отдавна трябваше да подаде тази жалба. щото колкото и да се краде от ерп-тата, не е в тях заровено кучето. проблема се крие в държавната енергийна мафия- НЕК, ЕСО,.което реално се казва БЕХ./български енергиен холдинг/. Това е измислена държавна структура, обединила всичко държавно що е енергия-от аец козлодуй до булгаргаз. тези трите по-горе държат 2/3 от сметката на гражданина за ток. през тях минава енергията -те я купуват от централите и там всякакви производители и я дават на ЕРП-тата. те са посредници. разбира се не казвам, че не вършат нищо-примерно ЕСО се занимава с преноса на високото напрежение . -------------------- В структурите на измислените герои- БЕХ има заплатаджии по на 1000, 2000, 3000. 6000 , 20000 лева месечна заплата , от които особена полза няма- папкат на гърба на крайния потребител на ток и газ. разбира се още за газ в българия като частен потребител е доста силно да се говори.
Емил Кабаиванов: Има възможност да бъде опорочен вотът на българските граждани
2013-03-30 12:15:08
Коментар: вотът ще е опорочен тотално, но няма да е заради решението тоя световно неизвестен вожд на сдс-кабаиванов, да няма свои хора в комисиите. то си има класици в подмяната на вотовете- баш майстора се казва цветан цветанов. а кабата-иванов- не е ясен, за какво се бори, към кого клони, едно е ясно-няма да успее да влезе в коалиция преди изборите, която коалиция да влезе в парламента след изборите. той си е пълен аут-кабаиванов. от техните измислени сдс-та излязоха независимите , които позволиха да се случи престъпното управление на холдинга боко& цоко оод.-цели 3.5 години-довели до тоталната мизерия на гражданите вследствие на кражби за милиарди от карето - НАЙДЕНОВ, ПАВЛОВА, АТАНАСОВА, ДОБРЕВ.тези милиарди-получени от данъкоплатците и от европейски субсидии, сега са в партийните каси на ГЕРБ и в ЧАСТНИТЕ ТРЕЗОРИ НА КРЪСТНИЦИТЕ НА МАФИЯТА "ГЕРБ" в подходящи банки.сега доста милиони от тях ще се изсипят за подкупи на граждани, милиционери, преброители, социолози, с цел да се подмени вота в полза на герб. ------------------------------------------ ГЕРБ Е МИНАЛО. СВЪРШЕНО Е С ТЯХ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ СРЕЩУ НАРОДА СИ- ДОРИ И ЧЕНГЕТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ-ДЕТО И НА СЕЛО ЗНАЯТ БАБИТЕ, ЧЕ СЪД НЕ ГО ЛОВЯЛ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ВЯРНО.НО-МОЖЕ И НЯКОГА ДА ГО ХВАНЕ -НЕ СЕ ЗНАЕ ЗНАЕ ЛИ СЕ.
Северна Корея обяви, че е в състояние на война с Южна Корея
2013-03-30 10:13:56
Коментар: те са като ну погоди..бил съм бил другари, в състояние на война....ама като съм се събудил-а-сънувал съм. ха. уника такъв смях е, че хахахахахахаххахахахаххаха момчето чен, кво му става, обикновено като се ожени млад човек, първата година -2 напълнява-редовен секс, храна, тоя скоро се ожени, ама нещо го бие лимкатане му се отразява добре сватбата -а жена му хубава......за техните стандарти. вчера на американски таблет и лаптоп наблюдавал и координирал атаката срещу америка и казал- аз ей сега тез ще им е.а ма...а ше си уредя сметките е един път завинаги с тези гучовци американците ..амаха... -------------------------------------------------- смяяяяяяяяяяяяхх другари..ма голям смях...

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook