Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на lara

«2345678»

Цветан Цветанов: Портних е добра кандидатура при евентуална оставка на Йорданов
2013-03-06 11:55:10
Коментар: Усетихте ли тънката мисъл на гербаджиите. Да пробутат Техен човек за кмет пак-сиреч Портних. Нямат интерес да падат от власт, защото си крадат яко, повярвайте. Всички тези общински съветничета на ГЕРБ, някакви парашутисти, спуснати от някъде, си въртят далаврките. всичко е популизъм, сладки приказки как са готови да сдатат властта, но товя няма да стане, не го вярвам. И ТИМ нямат интерес от това, защото са си направили тхните договорки с управляващите. Проблемът няма да бъде решен с оставката на Киро, тя трябва да бъде само началото!
Гуцанов: Когато БСП стоеше зад Кирил Йорданов, Варна бе най-добрият град за живеене
2013-03-05 11:32:13
Коментар: Този Станислав Стелиянов, който е много активен тук е определено провокатор на ГЕРБ. Пише навсякъде където се сетите-Афера,Фейсбук......Нещастните общински съветничета са впрегнали цялата си мощ за да се задържат на власт, че краднето е сладко нещо. Голям келипир има. Явно има още какво да се открадне от този оглозган град, който е заприличал на Кербала.
ГЕРБ официално оттегли подкрепата си от Кирил Йорданов
2013-03-03 11:22:17
Коментар: Нещастните гербаджии искат да си спасят задниците и общинските съветници и креслата на кметовете и зам кметовете по районите. Жалки сте! Как крадете само!! Страх ви е да не секнат кранчетата. Нродът иска да ви бие шута и бързате да се разграничите от вашия си кмет, който вие избрахте. Жалка сган. Вън от властта гербаджийчета смотани!
Утре във Варна стартира дарителската кампания "Купи и дари"
2012-12-13 19:35:25
Коментар: Нямам нищо против тези кампании. Те са нещо много хубаво, но не съм убедена, че продуктите ще се раздават справедливо. Никъде не казват кои са тези социално слаби семейства. пак на циганите ще раздадат всичко. те са достатъчно облагодетелствани от държавата-социални помощи, ток и вода не плащат, никой нищо не им търси, а нас ни опъват и го отнасяме. Затова имам много сериозни резерви към тази дарителска кампания.
Леко земетресение в Черно море
2012-12-03 15:16:06
Коментар: Усети се! Беше за секунди, но го усетих.

«2345678»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook