Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на lara

«12345678»

Учители от варненско школо се надигнаха срещу действия на директора
2014-10-10 11:25:28
Коментар: Браво учители от ОУ"Патриарх Евтимий"!Не спирайте, отстоявайте правото си на труд и човешко достойнство! Въпросният директор е парашутист, спуснат от Гранд хотел Варна, човек, който никога не е работил в училище, но пък затова приближен на един друг човек, заемащ по случайност висок пост в града ни. Гербаджийският ботуш погазва вече и образованието, това е последната крепост, целта е всяване на тотален страх и подчинение. Преди време работих в една друга сфера, там беше същото, милиционерски методи, слухтене, унижаване на хората, създаване на измислени проблеми, разиграване на театър за пред служителите, за да бъдат уволнени и тяхното място да се заеме от кадри на Партията майка, на които им се търси работа. Просто на човека са му спуснали поръчение. Кощунство е, че действат така и в училищата. И не са виновни училите за качеството на образованието ни, виновни са управниците, които си избираме! Дерзайте учители!
„БСП лява България” с отворено писмо до премиера заради спрения проект за интермодален терминал във Варна
2014-09-05 18:33:37
Коментар: Какво лаете само по тези форуми? Значи за вас не е важно, че градът тъне в мизерия от години и е заприличал на гето, и за пореден път ни забиват в девета глуха, ами сте седнали да си чешете езиците и да плюете
Връчиха заповеди за събаряне на незаконните постройки в „Максуда“
2014-06-27 22:33:51
Коментар: Такива piar акции кмета си правеше и през 2011 година, когато стана кмет. Не вярвам, тези паразити са им нужни за следвашите избори.
Четири колежа стават вузове
2014-06-25 19:41:16
Коментар: Tова са кухи структури за източване на еврофондове и пране на пари. работила съм в подобен колеж. не се подлъгвайте, не си харчете парите за измислени колежи. Не е сигурно дали ще бъдат признати тези дипломи някъде.
Бойко Борисов: Със Сидеров правителството е бетонирано
2014-02-12 17:14:31
Коментар: О, Пуфи, с бате ти Бойко така просперирахме и живяхме добре, че чак ми се повръща. Хайде, стигна го възхвалявахте този селяк. Сега се живее определено по-спокойно и ми е все тая кой ни управлява. Още бера плодовете от управлението на тази мутра.

«12345678»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook