Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на lara

«12345678»

Кирил Йорданов: Среща с Пламен Горанов можеше да промени нещата
2013-10-28 16:06:13
Коментар: А искането на Пламен, лека му пръст, включваше и оставка на Общинския съвет! ГЕРБ обаче нямаше интерес от това и изчака бурята да отмине. Оставката на кмета нищо не реши, защото конците ги дърпа друг, неговите решения се одобряват от Общинският съвет.
Кирил Йорданов: Среща с Пламен Горанов можеше да промени нещата
2013-10-28 16:03:07
Коментар: Донякъде е прав. промяна в разрухата, койято той остави, наистина няма, въпреки гръмките гербаджийски обещания. Промяната е раздуването на щатовете на общинската администрация по райони и в самата голяма община, което минава незабелязано и тихомълком. Общинският съвет незабелязано гласува нови щатни бройки по искане на районните кметове, за да бъдат заети от верни герберчета по почина на пловдивския кмет. Сега е момента платените драскачи на ГЕРБ да започнат ха хвърлят храчки. Само, че никой не се замисля, че тези пари за заплати на толкова много нови хора, че излязат от джобовете на всички нас. А защо не излязят да кажат колко е работната заплата в Община Варна и районите- средната е 750 лв. след изкуственото надуване на заплатите от ГЕРБ през лятото на 2012 год. Разбира се според стажа има хора, които получават и по 900-1000 лв., а ръководните кадри от порядъка на 1200-1500, за зам-кметовете и кметовете повече. Кой в България в частния сектор взема такива пари? Малцина! Поне що се отнася до Варна!!! Плюйте сега колкото си искате, но истината е тази. Да ви е честит 9-ят зам.-кмет на Общината!!!!
Иван Портних обяви имоти за 2 млн. лева
2013-06-10 10:48:22
Коментар: Слава богу, че все още има и умни хора във Варна. Това си личи по някои от коментарите, значи има надежда и Пламен не изгоря напразно. А той беше против Общ. съвет, част от който е именно този Портних.
Иван Портних обяви имоти за 2 млн. лева
2013-06-10 10:46:10
Коментар: Аман от малоумие в този град. Какво като си е казал имотите.Това са 2 млн. Как се правят тези пари на фона на стандарта на живот в тази държава и немотията. Вие явно сте луди. Потекоха ви сълзите от умиление как човечецът си декларирал имотите. Замислете се могат ли по честен път в Бг да се направят такива пари. Хайде сега драскачите на ГЕРБ, нападайте!
Бойкот на НС обяви ГЕРБ, готвят избори наесен
2013-06-07 11:01:40
Коментар: Не е свикнал да работи горкия. Друго си е да крадеш народните пари и да не си мърдаш пръста за нищо.

«12345678»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook