Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Четящ

«123456789»

Германия с рекордни инвестиции в Русия въпреки санкциите
2016-10-27 00:45:05
Коментар: Това беше казано и по една от немските телевизии, АРД, така че лайноядите-русофоби да спрат да хейтват. Немските инвеститори не са по-тъпи от вас, бе, "ЕнтЕлЕгЕнтИ"!
Прекратиха поръчката за ремонта на стадион „Тича", избраният изпълнител отказал договор
2016-10-25 15:25:12
Коментар: Истината е, че спечелилата фирма просто е изпълнила своята част от уговорката - да се откаже, след като спечели, т.е. "бушон". Ако не бяха декласирали втората фирма именно тя щеше да остане краен победител, независимо, че цената ѝ е по-висока от пределно допустимата в търга. Така стават нещата в БГ, стар сценарий. Лошото е, че фирми-мастодонти, и станали такива благодарение на незаконно спечелване на търгове, имат и голям персонал, и машинна база... Затова и в бъдеще ще печелят обществени поръчки... Кой ще бие Хидрострой, например, по брой работещи, по брой единици специализирана строителна техника, когато "сняг забръска"? А и не само тях... Няма как да се намеси читава фирма, просто защото няма как да е толкова голяма, че да работи по големи проекти. Най-много да събере някоя и друга троха... Дето се вика: Късно е!
Бойко Борисов: Загубим ли на първи тур, подавам оставка веднага
2016-10-04 00:24:35
Коментар: Нямам нито време, нито намерение да изброявам разни хейтъри преди мен, които, с плюнки на уста се надпреварват да остроумничат... Айде кажете ми, като сте такива знаещи, коя е личността и коя е партията, която да управлява БГ, ако не ГЕРБ? БСП, ДПС, други?... Станишев ли, дето подписа договора за реакторите без финансиране, знаейки, че времето му изтича? Сакскобурготски? Иван Костов? Кой, бе, олигофрени-хейтъри?
Корнелия Нинова: Това е началото на края на ГЕРБ
2016-10-02 16:15:34
Коментар: Щом Корнелия казва... И друго: Кой, ако не ГЕРБ?
Изчезналият в Германия Веско е открит във Варна
2016-09-27 00:28:04
Коментар: Чакай сега, детето било в дом за деца на родители с отнети родителски права в Германия, пък в БГ полицията го оставила при бащата, тъй като той имал права... Защо тогава е било детето изобщо в този лагер? И как може едно 8-годишно дете да се озове от Германия в България ей-така просто? На някой му липсва парче от мозъка май, поради което мисленето не му(ѝ) не се получава...

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook