Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Четящ

«123456789»

Руско семейство, подмамено от варненка, изгоря с близо 300 000 лв.
2018-05-23 00:35:34
Коментар: Присъединявам се към мнението, че е доста смело да откраднеш такива пари от руснаци... Кой каквото ще да казва, но те няма да си оставят магарето в калта. Имат си хора, които работят с кармата в един отбор...
Незаконни строежи "изникнаха" на плаж Кабакум край Варна
2018-05-19 09:52:54
Коментар: Статия, съчинена от първокласник... Толкова ли пък няма в морето.нет някой да чете преди да публикува... Смях.
Делян Добрев напуска политиката заради „Кумгейт”
2017-10-02 02:33:26
Коментар: До Руссия, не знам рус ли си, или симпатизираш на Русия, което само по себе си не е лошо, но че си ********** - в това няма съмнение... Единствено "човек" с един пръст чело би казал, че при социализма животът е бил по-добър. Всъщност да, бил е по-добър за някои, а всички останали искаха да бъдата като тези "някои". "Някои" имаха право да пазаруват от "Кореком", "някои" имаха право на задгранички екскурзии, децата на "някои" бяха винаги "по-умни", влизаха по обиколен път в учебното заведение, за което не биха могли иначе да се класират... Изобщо, в по-широк план, в годините между 1944 и 1989 се случи нещо невероятно, заради което България няма да може да се изправи години наред. Случи се профанизация на българина като цяло. Случи се това, че той се научи да хленчи, да завижда, да бъде алчен, да го мързи... Самоусъвършенстване в онова, с което си вади хляба? Да бе, да... Той достатъчно е учил, пари да му дадат, а не изисквания... Всеки му е длъжен. Работи колкото да не заспи, но иска пари все едно, че е създал осмото чудо на света... Така че, иди на.уй Руссия... П.С. Уважавам Русия, заради Путин, понеже е мъжкар, но ти си абсолютна плюнка... Хейтваща плюнка!
Почина щангистът Величко Чолаков-Железният
2017-08-20 13:29:16
Коментар: Абе, не знам... 82-ри набор, демек на 35 години... Знам едно, ако имаше проблеми със сърцето нямаше да отиде на Олимпиада, пък ако ще и шефа на Световната федерация да му е роднина. Зобят като за последно и това са резултатите. Мир на праха му.
Учители плашат със стачка, ако родители подслушват работата им
2017-05-19 00:20:34
Коментар: Име(nick), ако на това НЕЗАКОННО устройство чуеш, как обиждат детето ти и му удрят шамар какво аджеба законно ще предприемеш, а, льольо... Не ми лай като Хелзинкския комитет за правата на Сульо и Пульо. Отговори ми, моля, ще те кефи ли да малтретират детето ти разни "лелички", дето всъщност им е работа да се занимават с деца. Всички знаем, че не всеки е способен на това, но щом това работиш и за това си получаваш парите в края на месеца, значи ще правиш каквото трябва и както трябва. Никой никого не задължава да работи... Четох ти постовете, какво да ти кажа - смотан си и точка.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook